extremist Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 witam, mam 2 pytania co do meganki II. Posiadam sedana 2004 1.5 dci i na karcie sa 3 przyciski- gorny otwiera, dolny zamyka, a pomiedzy jest inny (lekko z prawej strony) i nie wiem do czego sluzy. mozecie mi pomoc? drugie pytanie dotyczy plastikowej plytki pod przyciskiem start-stop i swiatlami awaryjnymi. jest tam w pozycji pionowej szara plastikowa plyta w ktorej u gory widac taki zaczep jak by moznabylo to otworzyc, czy wiecie czy to na prawde sie otwiera? moze tam jest jakis schowek albo bezpieczniki. dzieki z gory za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mortek Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Czesc Co do tzreciego przycisku jest to guzik do otwierania bagażnika, zwalnia ci zamek tylko w pokrywie bagażnika. Jeśli chodzi o drugie pytanie to pod tą płytką znajduje się gniazdo diagnostyczne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Płytkę lekko do góry i do Siebie bo połamiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marton79 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 sprawdz czy masz domykanie szyb z karty ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walles78 Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Zajrzyj do regulaminu a mógłbym wiedzieć jak się to sprawdza ? i zapoznaj się z zasadami cytowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorrrrr Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Naciśnij na karcie 2x przycisk zamykania - zamki się zamknął a nie zasunięte szyby powinny się domknąć ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walles78 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Regulamin! działa a ja gdy spróbowałem dłuższym przytrzymaniem przycisku zamykania i zobaczyłem, że to nie działa stwierdziłem że funkcji tej brakuje ale tak to już jest jak się nie ma instrukcji po polsku :-| Już Cię upominałem trochę wyżej. :) za nieznajomość regulaminu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trybik Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 ha, ja też to dzisiaj sprawdziłem... i działa... z drugiej strony czy oni tego nie mogli zrobić jak w każdym normalnym aucie czyli po prostu po 1 naciśnięciu zamknięcia zamków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oper601 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 jak w każdym normalnym aucie Nasze Megany są jak najbardziej normalnymi autami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trybik Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 No tak ale przyznasz, że niektóre rozwiązania "Made in France" szokują (choćby wymiana żarówek) - mają fantazję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walles78 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 no i filtr kabinowy od klimy, bez przesady ale żeby trzeba było wykręcać schowek :evil: :evil: :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vorph Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 ...żeby trzeba było wykręcać schowek Też mnie to zdziwiło, ale jest lepiej niż w moim poprzednim autku - Focusie - tam trzeba było praktycznie ściągnąć osłonę podszybia, łamiąc przy okazji jednorazowe !!! zatrzaski. Praktycznie było to nie do uniknięcia. W związku z tym spora ilość użytkowników Focusa jeździła z nieszczelnym podszybiem i co większy deszcz wylewała wodę z wycieraczek. Ja miałem szczęście bo naprawdę musiało porządnie lać, żeby woda była w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trybik Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 a mi się udało wymienić filtr kabinowy bez wyciągania schowka... ale to fakt, gimnastyki trochę było ale bez tragedii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskinia Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 No tak ale przyznasz, że niektóre rozwiązania "Made in France" szokują (choćby wymiana żarówek) - mają fantazję Astra III też tak ma, a np. w Ceedzie, czy Mondeo trzeba wymontować reflektory. Dla każdego coś dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slowik8609 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 W mondeo można zmienić żarówkę bez wyjmowania reflektora. Mowa o mondeo II, nie tym najnowszym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi