Gość xtonyx Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 A propos kluczyka - karty; mam 2 Niedawno kupiłem auto- jedna działa bez zarzutu, druga nie działała - poprzedni właściciel twierdził że baterie trzeba zmienić. Zmieniłem i dalej nie działa. Karta chyba jest właściwa - w każdym razie ten mały kluczyk (tradycyjny) jest identyczny w obu kartach. Karta nie otwiera auta ani samochód jej "nie widzi" (card not detected czy jakoś tak). Ktoś wie co z tym zrobić? Da się jakoś naprawić chałupniczo, albo chociaż w serwisie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slowik8609 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 da się naprawić. Ja robiłem tu http://www.kartarenault.republika.pl/produkty.html i jest ok. Chłopaki kumaci i z tego co wiem inni z forum też korzystali. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xtonyx Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 cięcie Dzięki za info ale - ło Jezu! To na końcu świata! Może ktoś zna podobną firmę która robi takie naprawy na śląsku lub ogólnie w PL południowej!?Nie cytujemy posta w całości, pisząc bezpośrednio pod nim. Naruszasz regulamin. - gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slowik8609 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 możesz im wysłać zepsutą kartę. nie musisz tam jechać. Ja swoją wysłałem. Dlatego Ci dałem namiary na nich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xtonyx Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 ... robiłem tu http://www.kartarenault.republika.pl/produkty.html i jest ok. ... Też mi naprawili. Szybko, sprawnie i na temat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi