Pawel Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 W mojej Megance pękł amortyzator gazowy Kayaby w zeszłym roku (miał chyba półtora roku). Mechanik u którego to naprawiałem stwierdził, że co jakiś czas zdarza mu się Meganka z pękniętym amorem. Co ciekawe nie ma znaczenia marka amortyzatorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek28 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Miałem to samo,złamal sie w połowie.Tyle ze mój juz wyciekł. Kupiłem Monroe 250zł 2 szt ale chyba gaz-olej ,nie pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbit Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zmęczenie materiału + wada fabryczna lub konstrukcyjna + polska dziura kraterowo - księżycowa i ot efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wengor Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Mnie sie dzisiaj przytrafila identyczna akcja jak ze zdjecia :):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi