wojtass88 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Witam Mam problem z klimatyzacja, ogólnie sprzęgło działa bo na krótko udało mi się ją odpalić Czynnik jest bo sprawdzałem na stacji i dobiłem do maxa. Ale zauważyłem że czujnik temperatury który jest w prawym lusterku jest odpięty;/ Czy jest możliwość że jest teraz ok. Czy może ten model z niego nie korzystał? Jest to Megan z 98 roku sedan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 prawym lusterku jest odpięty Nie wyświetla Ci temperatury na wyświetlaczu przy zegarku Popraw profil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Czy może ten model z niego nie korzystał? Ten czujnik nie ma nic wspólnego z klimą w tym modelu. Czujnik odpowiada tylko za wskazanie temperatury zewnętrznej na wyświetlaczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi