diablo2204 Napisano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Witam i odrazu przepraszam ze nie uzywam polskich znakow ale w tej chwili nie jestem na swoim kompie i nie chce tu przestawiac klawiatury na polska. Mam taki problem. Od ponad tygodnia jestem posiadaczem Renault Megane Coupe 1.6 16v(skrzynia JB3953) rocznik 2001, kupilem ja z halasujaca skrzynia. Wymienilem w niej olej poniewaz wyczulem ze poprzedni nie byl to olej przekladniowy i skrzynia dalej halasuje. Dzwiek jest podobny do dzwieku mocno obciazonego mostu w Zuku. Mam pytanie odnosnie tego. Co moglo w tej styuacji siasc z skrzyni?Czy oplaca mi sie ja naprawiac czy lepiej kupic druga? Jesli kupic druga to z takim samym numerem czy moze byc inna? Jesli tak to jaka? Uzywalem szukajki ale nic nie znalazlem na ten temat, moze to przez to ze jesten nowy na tym forum i nie wiem jeszcze za dobrze gdzie uderzyc. Prosze o odpowiedz. Z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts