NoName Napisano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Witam, jadę w poniedziałek oglądać to autko. Może widzicie jakieś wady? Moim zdaniem przebieg trochę niski.. Zobaczę w stacji kontroli co powiedzą. Ogólnie zna ktoś ten komis? Zaproponowali mi dość ciekawą ofertę cenową jeżeli zostawię w rozliczeniu moje aktualne auto. Z góry dzięki za odpowiedzi i rady! Link do aukcji: http://otomoto.pl/renault-megane-swiezy-im...-C14175537.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelson91 Napisano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Mi tylko kierownica nie pasuje. Ja mam też Megi z 96 roku i mam inną kierownicę.. A przebieg jest chyba ok, ja mam 151k na liczniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcindj Napisano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Mi tylko kierownica nie pasuje. Ja mam też Megi z 96 roku i mam inną kierownicę Bo to wersja bez poduszki powietrznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelson91 Napisano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 W takim razie nie mam się do czego przyczepić. Wydaje się być perfekcyjna. Nawet elektryczne lusterka ma ^ ^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meganecoupe02 Napisano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Dzisiaj widziałem tą Megankę w tym komisie, codziennie jeżdżę obok tego komisu do i z pracy Odpicowana jak mało która. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelp2008 Napisano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 Chciałbym mieć taki lakier w moim ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariuszek0 Napisano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 ja sprzedaję rocznik 98 za 6500 na blachach polskich...jako 3 letni użytkownik forum, korzystający z wielu rad doprowadziłem do tego, że wszystkie elementy działają bez zarzutu jeśli byłbyś zainteresowany moją ofertą to zapraszam po szczegóły na http://otomoto.pl/renault-megane-C14684387.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NoName Napisano 18 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Nie jestem zainteresowany, bo stwierdziłem, że model przed liftem mi nie leży i szukam dalej nowszej.. Temat można zamknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes Napisano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 NoName, Nie ma co zamykać bo jak znajdziesz kolejne to zapodasz w tym samym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NoName Napisano 18 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 OK, auto z mojej miejscowości wersja po lifcie. Wygląda na zadbane. Widzicie coś niepokojącego? Niestety nie ma mnie teraz w Bydgoszczy i dopiero w weekend mogę je obejrzeć na żywo. Cena nie za mała, jak na dobry stan i takie wyposażenie? Link: http://moto.allegro.pl/item1180579632_rena...ja_oplacon.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelson91 Napisano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 To nie może być 16V jeśli ma 70 koni... Gość albo się pomylił, albo po prostu jest tępy jakiś ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meganecoupe02 Napisano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Tu chyba chodzi o kW, 70 kW. Cena wysoka? Za tą kasę się kupuje ładne phI. Wygląda nieźle, ale gałka zmiany biegów ma trochę więcej km, zmolestowana jest konkretnie. Moja przy 141tys km wygląda o wiele lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NoName Napisano 18 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 meganecoupe02, nie chodzi mi o to, że cena jest wysoka, wręcz przeciwnie dziwi mnie, że jest w miarę tania. Podjadę w sobotę obejrzeć i się dowiem co i jak. [ Dodano: 2010-08-22, 17:43 ] Niestety jak zadzwoniłem w piątek okazało się, że już sprzedana :/ Mam na oku teraz tą: http://allegro.pl/show_item.php?item=1192533391 Drzwi kierowcy są chyba źle zamknięte. Przebieg wygląda na prawdziwy. Tylko jak z tym silnikiem? W rodzinie jest taka, tyle że silnik 1.4 benzyna i nie za bardzo wiem jak wygląda sprawa diesla w tych Megankach. Temat do zamknięcia. Po dłuższych negocjacjach z ojcem odkupiłem od Niego autko Wkrótce przedstawię je w galerii. Pozdrawiam i dziękuję za pomoc przy wyborze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts