DRzlo Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Witam jestem nowy na tym forum więc nie wszystko mam jeszcze opanowane, ale jedno czego nie mogę znaleźć, może za sprawą wrodzonej ślepoty:), to tematów które dodałem do ulubionych. Rozumiem że powiadomienia "śledź wypowiedzi w wątku" przychodzą na maila jak jednak mam sprawdzić czy w moich ulubionych tematach nie pojawił się nowy post? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Ulubione służy do dodania strony do Twoich zakładek w Twojej przeglądarce. Nie ma automatu do sprawdzania czy w Twoich ulubionych pojawił się nowy post. Jest opcja śledzenia z powiadomieniem tak jak piszesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 DRzlo, jest jeszcze udostępniona funkcja RSS. Subskrybuj sobie odpowiednie wybrane tematy i vouala........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRzlo Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Ja korzystam z Firefox i mi się nie dodają posty zaznaczone jako ulubione do zakładek więc trochę się zdziwiłem. Brakuje m trochę tej funkcji z automatu podglądania w profilu albo w nagłówku (mała sugestia do administratorów) ale i tak da się bez tego żyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi