karwo27 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Fajna promocja Shella na paliwa klasy premium: hell.pl/home/content/pol/products_services/on_the_road/promotions/cr_cross_promo.html"]http://[ciach]hell.pl/home/content/pol/produ...ross_promo.html ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Dobre ;-) Przy większych ilościach paliwa te 20zł na zakupy zwraca się z zatankowaniem dużej ilości paliwa dobrej jakości po promocji ;-) Mi się to podoba i nawet jest stacja Shell niedaleko mnie <dzisiaj tam tankowałem> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 no promocja fajna, można było by skorzystać ale właśnie zatankowałem do pełna 3 dni temu :-( choć i tak cena w porównaniu do Neste jest wysoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwo27 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 pelson91, po ile Diesel Premium mają? Tak orientacyjnie...bo ja u siebie w miejscowości nie mam shella Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Diesel Premium pewnie ze 4,60-4,70, więc drogawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorth Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 pelson91, Ja dzisiaj skorzystałem z promocji i kupiłem sobie 2x 4-pack Warki za 20zł i zamiast 4,56 zapłaciłem 4,36 za Shell V-Power Diesel. Poznań rondo Obornickie tam jest najtańszy Shell w Poznaniu. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Dorth, to bardzo ładnie. Wlałeś dużo lepsze paliwo po cenie zwykłego a i Warka się na pewno nie zmarnuje :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nimrod32 Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Prawda jest taka że i tak chodziło tylko o Warkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo2oo1 Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Dorth, a ile litrów zatankowałeś? bo tak licząc na skróty to za warkę przepłaciłeś łącznie ok 8zł, czyli dopiero od 41litra tankowałeś te 20gr taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek42007 Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 olo2oo1, jak Ty liczysz??? Kupił łącznie 8 puszek to wyszło 2.50/sztukę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo2oo1 Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 faktycznie myślałem, że jeden 4-pak nabył, coś z czytaniem u mnie nie tak łatwo się domyśleć, że jeden 4-pak na faceta to nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorth Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 olo2oo1, Dokładnie 4-puszki to na smaka tylko. Zatankowałem 46l paliwka czyli wyszło mnie taniej o 9,2zł. Co daje 10,8zł za 8 puszek Warki. 1,35zł za puszkę, aż chce się tankować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoName Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Jak ktoś dużo tankuje, to rzeczywiście się opłaca Ojciec mój był bardzo wdzięczny, że nadmieniłem o tej promocji 8-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Promocji już nie ma, temat zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi