Lievgot Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Witam! Mam podpiętą dmuchawę na krótko, gdyż nie działa mi ten włącznik z 1,2,3,4 i jest ustawione na 1 :/ Znalazłem na allegro ten cały moduł bo nie będę się bawił z lutownicą i szukał usterki w nim, aczkolwiek dany panel jest z meganki coupe z 96r i ma 5 kierunków nawiewu, a u mnie jest tylko 4 i pytanie moje jest następujące, czy będzie to u mnie normalnie działać? Ogólnie są niemal identyczne, łącznie z kostką. http://allegro.pl/show_item.php?item=1200632531 Dane tech. mojego panelu: TAB DE CDES A52 CH/HG N VTH 655738N N DEMO 101214 U mnie nie ma opcji nawiewu jednocześnie na nogi i twarz, tak jak w tym z allegro. Powiem jeszcze tyle że koleś z tego sklepu w ogóle nie zrozumiał o co mi chodzi i napisał: "Jeżeli numery się zgadzają to to samo i będzie działać".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 A to nie jest panel od Scenica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Nie ma znaczenia, te panele były stosowane w obu modelach. Ten na z allegro to typ A53, ale czy będzie pasował ? Nie wiem! Co do pokrętła, rozbierz panel, wyczyść styki i doginaj ślizg, to posty przełącznik, wiec tylko to możne być uszkodzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi