.Pawel Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Może to jest głupie i drobiazgowe, ale utraciłem naklejkę Air na jednej z bocznych z listew. Czy jest w ogóle szansa dostania samej naklejki? Szukałem na google i aukcjach internetowych, ale bezskutecznie. Czy może trzeba kupić całą listwę (którą też de facto ciężko znaleźć z takim napisem)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsonx Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Zrób zdjęcie i podaj stronę to znajdę ci w katalogu Wstępnie air ze słoneczkiem zamiast kropki wstawka w listwę drzwi kierowcy kosztuje około 100zł brutto w salonie renault Jak chcesz to na pocieszenie mogę ci wysłać 1.9dci bo mam na zbyciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Pawel Opublikowano 10 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Dokładnie jest to naklejak ze słoneczkiem nad "i". Ale 100zł to trochę drogawo :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsonx Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 to wstaw inną np 1.6 16v lub nadal propozycja aktualna 1.9dci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Pawel Opublikowano 10 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Nie chcę innej - tym bardziej nie diesla , chciałbym oryginał, ale przy tej cenie chyba jednak odpuszczę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsonx Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 masz air http://allegro.pl/renault-megane-emblematy...1199903511.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Pawel Opublikowano 12 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Dzięki wielkie, trop dobry, ale pytałem sprzedającego i nie ma akurat prawej Air No nic, szukam dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsonx Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 a nie są symetryczne ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Pawel Opublikowano 12 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Właściwie to nie mam pewności. Niektórzy na aukcjach rozdzielają je na lewe/prawe, a niektórzy nic nie piszą. "Na oko" wyglądają symetrycznie, ale może jest jakaś drobna różnica? Nie wiem - chętnie się od kogoś dowiem, kto już przerabiał ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wojtekgzk Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 znaczek Air jest na listwie z jednej strony- od kierowcy a po drugiej stronie oznaczenie silnika np.dti Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi