Liso Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 ver_batim, Ja robiłem przymiarki do megane HB potem zmieniłem na GT a jak się przejechałem i porównałem ceny GT z dodatkowymi opcjami to wreszcie zamówiłem scenica ;-) Dodatkowo dwa razy jeździłem GT w wersji dynamique i nie wiem może dziwny jestem ale fotel kierowcy wydał mi się niewygodny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ver_batim Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Wenel, na Hands Free znajdzie się kasa szczególnie, że w pakiecie jest jeszcze składanie elektrycznie lusterka i czujniki cofania. Te ostatnie i tak będę brał, a składanie lusterek elektrycznie zawsze się też przyda. Wielokrotnie miałem już sytuacje, że podchodząc z siatkami w obydwu rękach szukam kluczyków po kieszeni. A przekładanie siatek do jednej ręki lub kłaść na ziemię nie jest dobrym rozwiązaniem. A tak podchodzi się do autka a ono już czeka otwarte na swego pana :) . Bez kluczyków i tak się nie obejdzie bo będę montował także blokadę skrzyni biegów oraz będzie laska na kierownicę zakładana. Nie wiem czy w alarm też inwestować bo mam mieszane uczucia do fabrycznych instalacji alarmowych. Teraz tylko pójść na jadzę próbną i składać zamówienie. Mam nadzieje, że uda się jeszcze w tym roku odebrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 a składanie lusterek elektrycznie zawsze się też przydaskładanie elektryczne jest w każdej wersji wyposażeniowej - w pakiecie dopłacasz do automatu - czyli zamykasz samochód a lusterka się same składają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ver_batim Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 athlon64x4, tego to nie wiedziałem :) . To też super bo przyda się na polskich parkingach :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SP-LPC Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 a składanie lusterek elektrycznie zawsze się też przydaskładanie elektryczne jest w każdej wersji wyposażeniowej - w pakiecie dopłacasz do automatu - czyli zamykasz samochód a lusterka się same składają Obawiam się że nie do końca, regulacja elektryczna to jest ale składanie elektryczne lusterek to tylko w wersji z HF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 fakt - pomyliłem się :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ver_batim Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Może pomóżcie mi jeszcze w jednej sprawie. Jak wygląda oryginalne oświetlenie drogi w megance :) ? Zawsze chciałem mieć auto z xenonami, ale dopłata 5k do świateł mocno boli. Szczególnie, że chciałbym zamknąć się w cenie około 70-72 000 złotych a to może być trudne, chociaż mam nadzieje utargować opony, dywaniki i blokadę skrzyni. Może jakieś sprawdzone rady jak negocjować aby najwięcej utargować? I powtarzam pytanie o alarm, co o nim sądzicie. Ja do fabrycznie/salonowo montowanych mam mieszane uczucia. Auto będzie brane w części na raty, z resztą i bez tego brane byłoby AC a tam potrzebne są dodatkowe zabezpieczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Proszę nie robić tutaj tematu o wszystkim i o niczym "MIII 1.5dCi FAP or not FAP. FAP chyba nie ma nic wspólnego z lusterkami czy oświetleniem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dareks12 Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Hej! Chciałbym się podłączyć pod wątek i zapytać, czy w megance II 1.5 dci z 2005 roku były montowane FAP? Ktoś z Was się orientuje? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam, Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter74 Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Koledzy, to zbiorczo - które dCi miały FAP a które nie? Czy możejest tak, że 1.5 dCi 105KM może mieć FAP ale może i nie mieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Dokładnie podadzą Ci w ASO po VINie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbr Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 (edytowane) Mam pytanko, mam MIII 2009r 1.5dCi 106km KM jest oryginalnie bez filtra cząstek stałych. Czy w takim wypadku tez nie ma dwumasy? Edytowane 28 Marca 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Jest koło dwumasowe i zmienna geometria łopatek w sprężarce :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi