grabek246 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 witam. planuje kupic i zamontowac halogeny na przod. mam juz przelacznik. teraz szukam halogenow i nie wiem ktore brac. takie od cupety beda pasowac? i jakie tam sa zarowki h3 czy inne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Będą pasować od coupety, htb, scenica, z tym że w Scenicu chyba były inne wtyczki. Żarówki H1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 28 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 meganecoupe02, na alegro widzialem od cupety z zarowkami h3 i koles sie klocil ze takie sa fabryczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Ja wiem swoje, sprzedający na allegro swoje :) W megane/scenic I phII na pewno są H1 (niedawno tam nawet zaglądałem. http://allegro.pl/h1-12v-55w-m-tech-haloge...1227037856.html Pamiętaj, że halogeny od coupe phI są inne (też okrągłe ale inne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojinau Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Witam, ja u siebie w halogenach mam żarówki H3. Od qpety nie będą pasować. Od laguny I ph 2 też będą pasować i bodajże od Kangoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 ech, czy wszystko trzeba udowadniać zdjęciem ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 29 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 meganecoupe02, nie mam zamiaru kupic halogenow ktore nie beda pasowaly... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Wiem, nikt by nie chciał, dlatego piszę jak jest w phII. Trochę się zdziwiłem wpisem Ojinau dotyczącym żarówki H3. Ja mam oryginalne halogeny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojinau Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 http://moto.allegro.pl/nowy-lewy-halogen-m...1233543703.html http://moto.allegro.pl/nowy-prawy-halogen-...1233543688.html na 100% będą pasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 No to się wyjaśniło :) Ja pisałem o oryginałach, a Ojinau podał zamiennik :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojinau Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Wiadomo, co oryginał to oryginał, ale moim zdaniem nie ma sensu przepłacać za halogeny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Za 4-5 dyszek można kupić używany oryginał, nawet z anglika. Przy takiej cenie moim zdaniem nie warto płacić za zamiennik. U mnie halogeny są już trochę zmęczone warunkami na drodze (szorstkie szkła od piasku kurzu i brudu) ale uważam że oryginał to zawsze oryginał :) Tyle w ramach wyjaśnień, chodziło mi głównie o te żarówki 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 19 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 http://allegro.pl/halogen-renault-megane-l...1492565787.html te beda pasowały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 będą pasować, ale to zamiennik, będziesz musiał przerobić wtyczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 19 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 ktore wtyczki przerobic? ja nie mam halogenow i zaczynam instalacje od poczatku;P :P Daję ostrzeżenie za nie stosowanie pl-literek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi