soko Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 witam serdecznie, Obecnie kończę Zarządzanie i Marketing na UMK w Toruniu jestem na etapie pisania 4 rozdziału mojej pracy mgr na temat związany z formami promocji w Internecie. Ponieważ na moim wydziale a tym bardziej w katedrze marketingu, praca mgr bez badania się nie obędzie, właśnie takowe stworzyłem. Uprzejmie proszę chętnych o ściągnięcie formularza w postaci pliku WORD z adresu oko.bydgoszcz.com/badanie/kwestionariusz.doc"]KWESTIONARIUSZ wypełnienie go na komputerze, zapisanie zmian i odesłanie na adres [email protected] byłbym wdzięczny za wszelką pomoc. zależałoby mi na zebraniu około 100 kwestionariuszy w możliwie krótkim czasie :) z góry dziękuje pozdrawiam soko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 poszło, mam nadzieję że się przyda. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marjuszoo Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Wypełnione i wysłane, tylko miałem WordPad i nie było tam kwadracików to wstawiałem gwiazdki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Szymansk Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Poszło ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
namor2007 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 tyż poszło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 i ja wysłałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 poszło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soko Opublikowano 4 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 pewnie ze się przyda :) uzbiera się stówka to kończe zapisywanie i zaczynam 'obrabianie' :) a od wczoraj wieczora prawie 50 już jest (wystawiłem linka na kilku fotach i fejsbuku) :) jeszcze raz dziekuje a tych co jeszcze nie wypelnili zapraszam ;] Pawel 'soko' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
itra Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Zrobione - poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielin99 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 :) zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Wypełniony i wysłany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthuras Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 poszło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Pawel Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Poszło :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi