lukilks Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Witam mam do Was takie pytanie, 1.Jak to w końcu jest bo jeden mówi tak a drugi inaczej. Czy maglownice w Megane I ph II da się wyjąć od strony lewego koła?? w książce niby pisze, że wózek trzeba opuszczać w megane scenic ale w megane nie trzeba opuszczać wózka. 2. Czy przy wymianie gum stabilizatora trzeba opuszczać wózek? czy da się to zrobić bez tego, i jak to może być trudne, mam garaż mam narzędzia mam trochę pojęcia ale gum nie wymieniałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 AD2) Jak masz jeszcze kanał to masz wszystko. Bez kanału też się da. Wymiana jest prościutka potrzebne są dwa klucze, najlepiej oczkowe 13, Włazisz pod auto namierzasz stabilizator, na końcówka ma dwie gumy i na środku dwie (te się da wymienić tylko od spodu). Odkręcasz śrubki wymieniasz gumy i tyle. Pamiętaj jednak, żeby nie odkręcić wszystkiego na raz rób wg rodzaju gum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 http://www.fzur.pl/viewtopic.php?t=358 masz mój manual :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zejman Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 przyda się ten manual bo właśnie się przymierzam do wymiany owych gumek ;-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi