lomak Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 szukam szukam, ale po 12h pracy ciężko mi idzie xP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 bardzo głośno syczy Normalka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giluś Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Witam wszystkich. Mam mały problem z moim żółwikiem. otóż jak silnik się rozgrzeje to mi autko traci na parę sekund moc tak jak by nie palił na wszystkie gary, później zaskakuje jak by mu nic nie było i za jakąś minute się to powtarza. Wymieniłem świece i kable i nic to nie dało. Może wy wiecie co mu może dolegać? Bo ja nie wiem w jakim kierunku mam szukać. :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej76 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Witam. Mam problem. W układzie paliwowym, przed filtrem paliwa, pokazują mi się pęcherzyki powietrza. Auto odpala, nie może wskoczyć na obroty i gaśnie. Co może być przyczyną?? Mam Renault Megane Scenic 1.9 dT z 97 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lomak Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udało mi się usunąć moją usterkę. Padł czujnik temperatury powietrza w kolektorze ssącym. Wypiąłem go i auto znów zaczęło jeździć normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H3PO4 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Witam. Miałem ten sam problem w mojej Megi to mechanik w pierwszej kolejności wyczyścił przepustnice i silnik krokowy. Pojeździłem tydzień poczym falujące obroty i wyłączanie auta wróciło. Wymieniłem całą przepustnicę wraz z silnikiem krokowym na nowe i jak ręką odjął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi