juby45 Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 panowie mam do wymiany maglownice i mam pytanie a mianowicie czy jest duzo roboty zeby ja wyciagnac czy tam trzeba wyciagac ławe? przy pisaniu postów używamy klawisz "alt"-popraw niektóre słówka ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
select2007 Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Witam, roboty trochę jest, bez podnośnika nie dasz rady. ja wymieniałem u mechanika to z godzinkę mu zajęło sam demontaż, sama maglownica to tylko na dwóch śróbach. jak masz czym podnieść i znasz się troszkę na mechanice poradził byś sobie. Ja regenerowałem maglownice i nie bardzo mi to wyszło, nadal delikatnie słychać. Zapłaciłem za wszystko 600 zł . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi