gniewosz Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Witam.Mam problem z wycieraczką.Odkąd kupiłem auto , wycieraczka nie działa.Wczoraj podłaczyłem dwa inne dobre silniczki i lipa.Czy jest jakiś przekaźnik do niej?Jeżeli tak to gdzie się znajduje, a może jakieś inne opcje co może byc nei tak? Dzięki PS prad dochodzi i bezpieczniki sa dobre!!Gdzie ejst przekaznik do niej.MEGA PILNE bo zaraz jade na szrot:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Ściemniasz:!: Skoro prąd dochodzi to jak mogą nie działać dwa inne silniczki ? PS :) Jak mnie masz zamiar obrażać to lepiej tu nic nie pisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gniewosz Opublikowano 17 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 prad jest czaly czas.czy wlaczone czy nie. sprawdzalem silniczki na aku i kreca caly czas jak sie podepnie prad.Ktos powiedzial ze to przekaznik.Jest prad ale musza dostac jakis impuls zeby to pobudzic i zeby odbijala wycieraczka spowrotem.Tak w skrocie mi wytlumaczyli.Nie jestem elektrykiem wiec chcialem sie dowiedziec od Was:) [ Dodano: 2010-10-17, 17:25 ] Wymieniłem przekaźniki te pod maską po prawej stronie , ale nic to nie dało:( Czy ma ktoś schemat elektryczny do tego autka? Dzięki [ Dodano: 2010-11-09, 18:45 ] wie ktoś gdzie jest przekaźnik tylniej wycieraczki? po podłączeniu pod miernik pokazuje 11.2V i to jest problem bopowinno być 12V.Kable na klapie są nienaruszone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroslaw_300 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 witam, czy znalazłeś problem tylnej wycieraczki, moja tez nie działa po zimię, prąd dochodzi a wycieraczka ani rusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gniewosz Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Niestety nie zrobione, auto sprzedane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi