tomek74 Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 szukałem , nie znalazłem ... jak wyciągnąc żarówkę od światła pozycyjnego , pomijam że jest do niej utrudniony dostep , ale jak ja wyciągnąć ? czy ktos to juz robił ... pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Po prostu łapiesz za białą oprawkę żarówki i wyciągasz, nie ma żadnych haczyków. Oprawka jest tylko wsunięta w otwór i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek74 Opublikowano 18 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 aha , ja kręciłem tą oprawką i nie chciało wyjść ... teraz pociągne może pójdzie , a jaka tam jest żarówka / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 w5w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek74 Opublikowano 18 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 dzięki , do dzieła :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi