XtremeDeblin Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Witam Ja mam troche lamerskie pytanie... ;-) Czy do wymiany elementów oświetlenia typu żarówki itp. musze odłączać akumulator ? Mam nadzieje że nie było już podobnego tematu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yetiq Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Raczej nie, ja wymieniam bez odłączania akumulatora i nic się nie dzieje. Ale praca przy niektórych elementach (np. poduszki powietrzne) wymaga odłączenia aku, a nawet zalecane jest poczekać kilka minut po odpięciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XtremeDeblin Opublikowano 15 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 A przy oczyszczaniu styków (wole się upewnić ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Też nie jeżeli robisz to tak aby nie zrobić zwarcia. Zresztą to też zależy jak i czym je czyścisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Chyba, że czyścisz styki od poduszek. Wtedy proponuję odłączyć akumulator, aby komputer nie nałapał błędów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi