janiol13 Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 W związku ze zbliżającym się Dniem Wszystkich Świętych serdecznie zapraszamy do skorzystania z bezpłatnej kontroli stanu technicznego samochodu(zbieżność,amortyzatory,hamulce, szarpak). Przeglądy wykonywane będą w dniach 23 i 30 października w Stacji Kontroli Pojazdów KREG Knurów przy ul.Szpitalnej obok marketu INTER-MARCHE w godzinach od 8.00 do 14.00 Info z forum AutoKącika / Silesia Team kolega geroj ZAPRASZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindj Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 A będzie wpis do dowodu rejestracyjnego? przydał by mi się bo niedługo mam do zrobienia przegląd :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janiol13 Opublikowano 19 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Raczej nie,ale zapytać można tel.: 32 235 10 90 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1979Jaro Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 ostatnio byłem na badaniu technicznym amorów są ok ale dowiedziałem się koledzy, że do przeglądu nie są potrzebne np amory. Robione są tylko dla naszej wiedzy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janiol13 Opublikowano 19 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Pierwsze słyszę :shock: Przecież jak niema amorów to koła się nie trzymają drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
impio Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 widniczka.pl/news,single,init,article,3993"]http://[ciach]widniczka.pl/news,single,init,article,3993 a ktoś wie czy we Wrocławiu szykuje się podobna akcja? Chętnie pozwolę zajrzeć mechanikowi pod spódnice mojej meganki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1979Jaro Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 o amorkach też pierwsze słyszałem i jestem w szoku ale przecież diagnosta by nie opowiadał głupot. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picuch Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 kolega ma rację to jest tylko dla nas. Diagnosta powie tylko no że jest czy są już słabe i należałoby wymienić, to wszystko przegląd uzyskamy. Ja mam przegląd do 4 listopada więc i tak muszę zapłacić 99zł ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oko26 Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Panowie ja robiłem przegląd i przy okazji poprosiłem o sprawdzenie amortyzatorów to pan powiedział że to kosztuje 50zł dodatkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Jakaś kiepska ta stacja. Nie spotkałem u siebie takiej, co by nie robiła testu amortyzatorów przy przeglądzie. Może chcieli Cię naciągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi