MPower Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Witam mam problem ponieważ już dawno temu napisałem post w którym zamieściłem zdjęcia. Niestety zdjęc już nie posiadam a bardzo mi na nich zależy i teraz mam problem bo na forum jest temat ale zdjęcia się nie wyświetlają. Czy da się coś z tym zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 tak napisz do modów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Pw do Krzycha powinno załatwić sprawę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Tomik 1970, niekoniecznie. Z tego co widzę 9 fotek było na serwerze zewnętrznym a nie w załącznikach. Ponadto antywirus zgłasza trojana z pod tego adresu gdzie foty są zahostowane. (screenschots) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Acha ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MPower Opublikowano 20 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 czyli nic się nie da zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 MPower, ty może miałeś tam jakiś profil założony by wrzucać zdjęcia? Czy wrzucałeś od tak? Tomik 1970, aha - aha pot. «wykrzyknik wyrażający potwierdzenie, zrozumienie, przypomnienie, ironię itp.» np. Aha, mam coś dla ciebie. acha od achać achać pot. «zachwycać się czymś w sposób afektowany» np.Achali i cmokali w zachwycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MPower Opublikowano 27 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Wrzucałem od tak ale wogóle nie kojarze tej strony żebym tam cokolwiek wrzucał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi