zyzy Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Cześć wszystkim :( Mam takie pytanie, które trapi mnie już od jakiegoś czasu, na forum tego nie znalazłem, patrzyłem też do manuala od megane, ale tam był pokazany kokpit bez tego czegoś :-P Może Wy wiecie co to jest i do czego służy, zaznaczone na zdjęciu czerwonym kółeczkiem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Mały schowek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyzy Opublikowano 26 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 No qrcze, mi właśnie teżnic nie przychodzi sensownego do głowy propo tej wnęki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 ja tam mam często jakieś drobne :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marr29 Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 w prezentowanym aucie ten schoweczek po lewej powinien być analogicznie do tego po prawej.... niebieski ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Schowek na drobne pieniążki . Opłata za autostrady lub parkingi ewentualnie dla tych co stoją na skrzyżowaniach i zbierają na "chleb". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 O kurde ale design deski :shock: W ph2 chyba zmienili kąt, bo w moim za nic nie dało by się drobnych trzymać i pewnie dlatego schowek zamieniłem na panel z włącznikiem ogrzewania lusterek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaveli Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 a u mnie jest jakiś przycisk niestety nie odkryłem do czego służy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Sprawa się wyjaśniła i zaczyna być niesmacznie, niedługo zaczniecie pisać ,że ... sobie tam wkładacie zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi