sebcio76 Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Witam Nie wiem w jakim wątku mogę poruszyć temat osiągów auta ale w razie czego proszę o przeniesienie do odpowiedniego działu. Mam pytanie do kolegów i koleżanek(kierowniczek) zwłaszcza do posiadaczy megane 1ph2 1,9dci jakie są prędkości maxymalne w Waszych autach :( :( :( Nie zachęcam Was do jazdy z nieprzepisową prędkością na złamanie karku ale większość z nas kiedyś testowała auto, oczywiście w odpowiednich miejscach i warunkach. :P (choć raz ). Dane katalogowe znam, od 185km/h kombi do 189km/h Coupe, ale nasze auta nie są już nowe i mają za sobą już wiele tysięcy kilometrów i chciałbym poznać Wasze osiągi po tych kilkuset kilometrach . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 ja swoim Scenicem jechałem 200km/h A2 zajeło mi chwilę osiągnięcie tej prędkości. Ale jednak auto za wysokie na takie zabawy. Przedwczoraj nowym nabytkiem 206 też 200km/h i tutaj już było lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek74 Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 nie wiem czy licznik zawyża czy nie ja jechałem moja Megi ponad 190 km/hwskazówka była pomiedzy 190 a 195 km/h od około 160 km/h szumi jak diabli moja dCi ma 102 KM hatchback Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktusx Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 @kbaran mam nadzieję, że nie z tej górki z Franowa na Luboń i z wiatrem w żagle. Wczoraj na tej górce 180 i jeszcze by szło, ale po co szaleć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 1 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 mam nadzieję, że nie z tej górki z Franowa na Luboń nie ale byłeś blisko z Konina do Poznania :( kilkakrotnie próbowałem się rozpędzić i zawsze dochodziłem bez kłopotów do 180 a później to już wolno no i zawsze coś zajechało drogę, 2 razy 195km w 3 osoby i bagaż Więcej może by dało rade ale nowe zimowe opony a było 11 stopni, ciemno, była godzina 18, no taki sobie ruch. Rozsadek kazał jechać ciut wolniej, komputer pokazujący zużycie tym bardziej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Może to moje wrażenie, ale chyba z Konina do Poznania jest lekko pod górkę. W drugą stronę auto jakoś mi się szybciej rozpędza. Oczywiście piszę o darmowym odcinku Słupca - Września Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Wystarczyło użyć opcji Opisane różne modele. http://megane.com.pl/jaki-v-max-waszych-me...%E6&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi