andrew84 Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Witam, wybieram się obejrzeć tego Grand Scenica http://corrtez.otomoto.pl/renault-grand-sc...-C15091207.html W związku z tym mam prośbę do osób bardziej doświadczonych w ocenie ze zdjęć: czy rzuca się w oczy tu coś podejrzanego? Z podstawowych rzeczy wiem co sprawdzić. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Szukaj dalej... cena podejrzanie niska, przebieg na 99% kręcony, pewnie nie ma książki serwisowej, tył kiepsko zrobiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 na pierwsze rzuty okiem na te zdjęcia, auto dostało w tyłek, zderzak z lewej strony odstaje od listew i brak zaślepek a z prawej strony duża rysa, takich usterek nie robi się przez nieprawidłowe obsługi dyszla przyczepki. Komuś przeszkadzały ładne prawe tylne drzwi. Siedzenia przednie a tylne jakby inny odcień, ale może to wina fotografa, który wogóle nie dal fotek środka i silnika oraz centralnie przodu i tyłu, Na klapie bagażnika na dodatkowym STOPem dokleił "rekina" ale to tylko ozdoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Optima Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Trudno mi coś dodać do poprzedników, poza tym, iż ja bym go nie brał. Wydaje się taki brudny.... zaniedbany.... no coś mi w nim się nie podoba. Dodam jeszcze, że dziwne ma stoliczki w oparciach siedzeń. Brak plastikowych osłon w okół stoliczków. Chyba, że grandy tak mają. Już z innego postu sie dowiedziałem, że w SII po lifcie zrezygnowali z tych osłon dla lewego stoliczka (choć to głupio, niesymetrycznie wygląda) - to może dla granda w ogóle z nich zrezygnowali? W kązdym razie jakoś łysawo te stoliczki wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 1) 1,5 i grand to trzeba się liczyć z raczej umiarkowanym przyspieszeniem i prędkością. za to może mieć super spalanie 2) przebieg raczej nierealny 3) jak wyście sprawdzili plastiki w stolikach?? 4) czarne klamki, czyli HF nie ma 5) reszta wyżej napisana :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew84 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Oglądałem go. W środku w strasznym stanie. Miałem trochę przerwy w poszukiwaniach. Ale dziś natknąłem się na to ogłoszenie: http://otomoto.pl/renault-grand-scenic-1-9...-C16698522.html Zastanawiam się czy warto jechać do Radomia obejrzeć. Proszę o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 andrew84, już było o tym egzemplarzu, tylko nie mogę odnaleźć do którego forumowicza. Chyba dla skiera z godziny 13.24 http://megane.com.pl/prosba-o-opinie-vt26850.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi