voythek Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Witam forumowiczów, Chciałbym się stać szczęśliwym posiadaczem Renówki {Megane} ale przed zakupem potrzebuję znać historię serwisową autka. Czy jest ktoś wśród forumowiczw {lub ich znjomych} kto może sprawdić historię po nr VIN??? Autko jest krajowe nie sprowadzane. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jart Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 A co to za cudo? podaj VIN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voythek Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Jart, Żadne cudo, zwkła benzyna 1.4 VIN> VF1BM0B0H28247253 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jart Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Ostatni wpis a ASO 19,02,2009 przy przebiegu 51 tys, przegląd i kontrola antykorozyjna. Wszystko ok, wymiana była lusterka zew, kier. i przegląd gwarancyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian1000000 Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Jart, kolego a możesz mi sprawdzić taki vin VF1FC1FAF39580271 to jest kangoo chodzi mi głównie jaka jest moc silnika bo kupiłem dziś a nie wiem ile ma km. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oko26 Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 A gdyby kolega znalazł trochę czasu to bardzo bym prosił o historie tego VIN: VF1JM0F0529004069 Renault Scenic II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jart Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Byłem parę dni nieobecny, ale już nadrabiam.. Tak jak w odpowiedzi na PW, dla wszystkich info Panie i Panowie że niestety nie mam osobiście dostepu do Bazy ASO, a przez przyjaciela który tam pracuje. Po pewnych zmianach w Renault dostep do info o autkach jest mocno ogranicziny a każdy wgląd musi być raportowany na bieżąco. Mimo to postaram się w czasie rozłożyć i zdobyć jakieś ciekawostki.Mam sporo prośb na PW i te postaram się zrealizować. Cierpliwości..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Nie męczcie Jart-a, zadzwońcie do serwisu renault w Grudziądzu, miła obsługa, na telefon podali mi wszyściutko, nawet to co mnie zmartwiło, że moje auto z marca.2000 roku a miało tylko jeden przegląd serwisowy w październiku 2001roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armitagetk Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Z własnego doświadczenia wiem, że jedynie z siedziby Renault ASO w Warszawie dostaniesz wszystkie i co najważniejsze PRAWDZIWE informacje dotyczące historii autka jak i jego daty produkcji. Sam kupowałem sprowadzony i musiałem zmieniać datę produkcji bo ASO w B-B miało nieprawdziwe informacji. Także tylko siedziba w W-wie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jart Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 A w tej chwili dodatkowo trzeba uzyskać zgodę Kogoś Ważniejszego w celu odzyskania danych o swoim aucie. No i każdą wiadomość trzeba uzasadnić na piśmie!!! Zacieśnili prawo do ochrony danych aut a co za tym idzie jawości właścicieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi