quba1988 Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Witam . mam problem ponieważ kiedy słucham muzyki przy zgaszonym silniku to wszystko gra wspaniale ale kiedy go zapale i przejadę z parę metrów i dam na maksa to zaczyna charczeć (czego nie ma przy zgaszonym silniku, vol na max) Proszę o pomoc Z góry dziękuję 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkotek Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 a poziom (głośność) jes taka sama przy włączonym i wyłaczonym silniku? bo może masz akumulator zdechnięty i radio nie generuje maksymalnej mocy przy wołączonym silniku, a przy zapalonym daje większą moc i głośniki tego juz nie znoszą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quba1988 Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Głośność jest taka sama. Co do akumulatora to mogę włączyć radio na 2, 3 godziny przy wyłączonym silniku i potem samochód zapala bez problemu więc to mało prawdopodobne że AKU jest Padnięty :-/ Ostatnio podłączałem tubę pod jeden z głośników tylnych , czy to przez to może tak kraść moc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Najprościej sprawdzić to odłącz tubę od głośnika i będziesz miał pewność czy to jest przyczyna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi