Tomeko Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 ja mam zwykłego Alana 109 i jestem bardzo zadowolony. Radyjko z tych tanich a ma RF gaina, i SQ i wtyczkę pod zapalniczke. Jak pojechałem stroić antenkę to usłyszałem że dobry wybór. Co sam stwierdziłem już podczas 1 traski z tym radiem - bardzo czysty odbiór a w połaczeniu z antenka Sirio ML145 duży zasięg polecam ten zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 109 nie ma rfgain i sq z tego co się orientuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieczar Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 chyba jednak ma RF i SQ: opis tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeko Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 na pewno ma :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieczar Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 ja wiem, że ma, bo sam mam Alana 109 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusk Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 ja jestem posiadaczem Alana 109 i radyjko super z antenką Sirio czysto odbiera na wszystkich kanałach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbramK Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Witam. Także mam Alana 109 i także jestem z niego bardzo zadowolony. Ostatnio przerobiłem go, mam tzw. "szybką 19" - zaraz po włączeniu radia od razu mam do dyspozycji kanał 19. Schemat przeróbki dostępny jest pod tym linkiem: http://forum.vectraklub.pl/index.php/topic/90078-przerobienie-szybkiej-9-na-szybka-19-alan-109/ Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_balon Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Ale to "19" Ci miga, prawda? Nie masz schematu przeróbki bez migania? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieczar Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 przerobiona szybka 19 miga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 w oryginale też miga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcz_07 Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Witam Od wczoraj powyższe testuję z anteną hustler 1000, daje radę:l: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sroqraf Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Ja przyznam, ze zaczynałem od 109-tki i niestety nie wspominam jej dobrze. Antena Sirio AS100, którą z resztą mi skradziono. Nie spisywał się dobrze ten zestaw niestety. Teraz latam na Unidenie 520 i IC100 - super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieczar Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 a ja dla odmiany byłem zadowolony z zestawu Alan 109 i AS-100 :l: niestety to już przeszłość, bo mam inne radio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi