m-c-ool Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 witam mam takie dziwne pytanie :) mianowicie albo ja albo megi jesteśmy nie wymiarowi :) bo jak wyreguluję sobie siedzenie żeby nogi mieć dobrze , to mam za daleko do kierownicy praktycznie wyprostowane ręce. A jak wyreguluję dobrze dla rąk to opieram się kolanem o deske ;/ mam około 190cm wzrostu , czy da się jakoś "wysunąć" kierownicę bliżej fotela? wiem że taki system jest w megi 2 ale czy w 1 ph 2 da się zrobić coś takiego albo jak kolwiek jakimś sposobem przesunąć tą kierownicę ? dzięki za odpowiedzi pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makuli Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Pod kierownicą jest rączka do regulacji wysokości. Zajrzyj pod obudowę przełączników kierunkowskazów i wyłącznika wycieraczek. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszb Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 makuli, przecież m-c-ool, wyraźnie pisze, że chodzi mu o regulację przód-tył a nie góra-dół. Z tego co się orientuję to niestety nie ma takiej regulacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-c-ool Opublikowano 19 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 dokładnie chodzi mi o regulacje przód-tył a nie góra dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.slaby Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 przód-tył no niestety nie da rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 A może po prostu podnieś oparcie bardziej do pionu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi