Sławek17 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Dobre, że nie ma się o czym wypowiadać czy złe, że nawet pisać się nie chce? Naprawdę trudno na tym forum znaleźć jakąś wiadomość. Porównuję inne fora i tamte naprawdę żyją. U nas o nowych samochodach jest znikoma ilość postów. Jestem na etapie zakupu megane grandtoura ale informacje są dosyć skąpe. :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Naprawdę trudno na tym forum znaleźć jakąś wiadomość. Porównuję inne fora i tamte naprawdę żyją. I o co te pretensje i żale Już od połowy września marudzisz na ten temat. Oczekujesz błyskawicznych odpowiedzi na swoje pytania, a sam piszesz co kilka dni jak wejdziesz na kilka minut. Może inni mają takie same zasady U nas o nowych samochodachjest znikoma ilość postów. Jestem na etapie zakupu megane grandtoura ale informacje są dosyć skąpe. Bo i aut takowych nie jest za wiele. Poza tym jeszcze są podzielone pod względem paliwa. Ciebie interesowało zagazowanie M III. Czyż na to mają Ci dieslowcy odpowiedzieć, albo Ci którzy gazu nie mają w swoich nowych Megankach III :P Ja z mojej strony mogę Ci odpowiedzieć że: Dla mnie M III w każdej budzie, nawet sceniol to brzydactwo, nie podoba mi się i tyle. (powtarzam to od samego początku jak się na rynku pojawiły) Choćby nawet go darmo dawali to odstąpię komuś bez mrugnięcia okiem, poza tym polubiłem diesla i benzynki dla mnie nie istnieją. I to nie tylko w Renault ale każdej marce. O zagazowaniu już nawet się nie wypowiadam, by bardziej atmosfery nie podgrzewać. Post napisany w celu obalenia przypuszczenia, że forum jest martwe i nikt się tematami nie interesuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 A co można powiedzieć o aucie które jest bardzo krótko na rynku. Po prostu ma wady wieku dziecięcego i trzeba poczekać aż coś wyjdzie konkretniejszego z nimi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 trzeba poczekać aż coś wyjdzie konkretniejszego z nimi. To niestety już się dzieje co można zauważyć w dziale M III poświęconym. Tylko w szukajkę wpisując Megane III wyskakują 404 tematy na 7 stronach tego forum. Przynajmniej połowa (pobieżnie patrząc) z jakimiś problemami, od rdzewiejącej komory silnika, problemy z hamulcami i turbiną, po zakup odpowiednich dywaników. No ale czy to warto czytać Prawda kol. Sławek17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek17 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 gojgien cieszy mnie, że przeglądnąłeś część moich postów ale jeśli piszesz,że pytanie o coś to marudzenie to albo Ty albo ja nie wiemy po co w ogóle jest forum. Mylisz się także co do częstotliwości wchodzenia przeze mnie na forum. Ja jeśli nie odpisuję to nie loguję się. Przyznaję, że mój post był trochę prowokacją i w tej materii trochę się sprawdziłeś, trochę bo mało merytorycznie ale ważne że w ogóle. Jeszcze a propos nie czytania przytoczonych postów: Ostatnia wizyta: Dzisiaj 21:22 (Minut: 8) Online Wizyt: 44 Łączny czas wizyt Godzin: 34,8 Postów: 26, tematów: 5, załączników: 0, ankiet: 0 [0% z całości / 0,27 postów dziennie] Ostatni post Dzisiaj 21:26 - to z mojego profilu i dotyczy tylko wizyt logowanych. :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Sławek17,marudzeniem nazywam dopiski jakie wstawiasz w swoje posty, a nie pytania w nich zawarte. A tu ten o którym wspomniałem, z połowy września: Forum: Zakup - Inne, informacje ogólne Wysłany: 2010-09-15, 21:53 Temat: upusty i gratisy w salonachnie doszukałem się takiego tematu. Niektóre fora podpowiadają co można wywalczyć u dealera. Interesuje mnie sprawa dużych kilkunastoprocentowych upustów na auta ze składów lub placów salonów. O co tutaj chodzi? Czy to na pewno w pełni sprawne samochody? może jest ktoś kto takie auto kupił? [sicze=9][ Dodano: 2010-09-16, 21:59 ][/size] szkoda, że nikt nie chce się wypowiedzieć. Poza tym cieszy mnie, że się zalogowałeś by napisać. To kolejny dowód na to, że forum nie jest martwe, a tylko od użytkowników zależy jak jest przez innych postrzegane. Do danych w profilu wiem jak się wchodzi i uwierz na słowo, że mam tam trochę większe liczby w tych rubrykach. Z tego też doswiadczenia zapewniam Cię, że bajki opowiadasz co do małego ruchu na forum. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek17 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 proponuję czytać ze zrozumieniem. Pisałem o małej ilości postów dotyczących meganeIII. Nadal nie rozumiem o jakie marudzeniowe dopiski chodzi??? Chyba tworzysz jakąś swoją teorię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Uznaję temat za bezsensowny i zupełnie nic nie wnoszący do/na forum, o czym świadczy dalsza dyskusja - ZAMYKAM post był trochę prowokacją W prowokacje to się baw w piaskownicy lub z agentem Tomkiem a nie na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi