Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

czy nowe megane III są tak dobre czy tak złe

Sławek17

Rekomendowane odpowiedzi

Dobre, że nie ma się o czym wypowiadać czy złe, że nawet pisać się nie chce? Naprawdę trudno na tym forum znaleźć jakąś wiadomość. Porównuję inne fora i tamte naprawdę żyją. U nas o nowych samochodach jest znikoma ilość postów. Jestem na etapie zakupu megane grandtoura ale informacje są dosyć skąpe. :shock:

Naprawdę trudno na tym forum znaleźć jakąś wiadomość

. Porównuję inne fora i tamte naprawdę żyją.

I o co te pretensje i żale :-) Już od połowy września marudzisz na ten temat.

Oczekujesz błyskawicznych odpowiedzi na swoje pytania, a sam piszesz co kilka dni jak wejdziesz na kilka minut.

Może inni mają takie same zasady :-)

U nas o nowych samochodach

jest znikoma ilość postów. Jestem na etapie zakupu megane grandtoura ale informacje są dosyć skąpe.

Bo i aut takowych nie jest za wiele. Poza tym jeszcze są podzielone pod względem paliwa. Ciebie interesowało zagazowanie M III. Czyż na to mają Ci dieslowcy odpowiedzieć, albo Ci którzy gazu nie mają w swoich nowych Megankach III :P

Ja z mojej strony mogę Ci odpowiedzieć że: Dla mnie M III w każdej budzie, nawet sceniol to brzydactwo, nie podoba mi się i tyle. (powtarzam to od samego początku jak się na rynku pojawiły) Choćby nawet go darmo dawali to odstąpię komuś bez mrugnięcia okiem, poza tym polubiłem diesla i benzynki dla mnie nie istnieją. I to nie tylko w Renault ale każdej marce. O zagazowaniu już nawet się nie wypowiadam, by bardziej atmosfery nie podgrzewać.

Post napisany w celu obalenia przypuszczenia, że forum jest martwe i nikt się tematami nie interesuje.

trzeba poczekać aż coś wyjdzie konkretniejszego z nimi.

To niestety już się dzieje co można zauważyć w dziale M III poświęconym.

Tylko w szukajkę wpisując Megane III wyskakują 404 tematy na 7 stronach tego forum. Przynajmniej połowa (pobieżnie patrząc) z jakimiś problemami, od rdzewiejącej komory silnika, problemy z hamulcami i turbiną, po zakup odpowiednich dywaników. No ale czy to warto czytać :-) Prawda kol. Sławek17 :-)

gojgien cieszy mnie, że przeglądnąłeś część moich postów ale jeśli piszesz,że pytanie o coś to marudzenie to albo Ty albo ja nie wiemy po co w ogóle jest forum. Mylisz się także co do częstotliwości wchodzenia przeze mnie na forum. Ja jeśli nie odpisuję to nie loguję się. Przyznaję, że mój post był trochę prowokacją i w tej materii trochę się sprawdziłeś, trochę bo mało merytorycznie ale ważne że w ogóle. :-)

Jeszcze a propos nie czytania przytoczonych postów:

Ostatnia wizyta: Dzisiaj 21:22 (Minut: 8) Online

Wizyt: 44 Łączny czas wizyt Godzin: 34,8

[0% z całości / 0,27 postów dziennie]

Ostatni post Dzisiaj 21:26 - to z mojego profilu i dotyczy tylko wizyt logowanych. :-P

Sławek17,marudzeniem nazywam dopiski jakie wstawiasz w swoje posty, a nie pytania w nich zawarte. A tu ten o którym wspomniałem, z połowy września:

Forum: Zakup - Inne, informacje ogólne Wysłany: 2010-09-15, 21:53 Temat: upusty i gratisy w salonach

nie doszukałem się takiego tematu. Niektóre fora podpowiadają co można wywalczyć u dealera.

Interesuje mnie sprawa dużych kilkunastoprocentowych upustów na auta ze składów lub placów salonów. O co tutaj chodzi? Czy to na pewno w pełni sprawne samochody? może jest ktoś kto takie auto kupił? :-)

[sicze=9][ Dodano: 2010-09-16, 21:59 ][/size]

szkoda, że nikt nie chce się wypowiedzieć.

Poza tym cieszy mnie, że się zalogowałeś by napisać. To kolejny dowód na to, że forum nie jest martwe, a tylko od użytkowników zależy jak jest przez innych postrzegane.

Do danych w profilu wiem jak się wchodzi i uwierz na słowo, że mam tam trochę większe liczby w tych rubrykach. Z tego też doswiadczenia zapewniam Cię, że bajki opowiadasz co do małego ruchu na forum.

pozdrawiam

Uznaję temat za bezsensowny i zupełnie nic nie wnoszący do/na forum, o czym świadczy dalsza dyskusja - ZAMYKAM

post był trochę prowokacją

W prowokacje to się baw w piaskownicy lub z agentem Tomkiem a nie na forum :!:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl .

Tak, AdBlock został przeze mnie wyłączony!