darekewa32 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 witam mam pytanie odnośnie numeru vin czy ktoś mógłby go rozszyfrować VF1JM0C0H29449935 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 tak ASO go rozszyfruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekewa32 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 tylko tyle że jestem za granicami państwa i raczej jest ciężko to załatwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 darekewa32, popróbuj telefonicznie, są takie w Polsce gdzie to załatwisz. Choć są i takie, gdzie auto i dokumenty masz na miejscu, a robią problemy, np w ASO Brzezicki w Tychach. Połączenie z serwerem to u nich koszt 40 zł. Wyświetl sobie listę dilerów Renault, tam znajdziesz potrzebne numery. Z tym pytaniem zawsze do działu serwisu w danym ASO się zwracaj. Może pełnej specyfikacji Ci nie podyktują, bo to długa lista ale o serwisy, przebiegi i ogólne dane auta się dowiesz. (nie robia nawet wydruków z specyfikacji szczegółowej, zastrzeżone dane Renault ale na miejscu możesz popatrzeć i przestudiować do woli). Tak więc lista z nr. telefonów, słuchawka w łapki i ich molestować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zadzwoń do Bydgoszczy. Powiedzą Ci wszystko. Dzwoniłem osobiście i nie było problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi