Sergionex Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Panowie - albo czegoś nie doczytałem w instrukcji, albo coś jest nie tak... :-/ Za Chiny Ludowe nie mogę podnieść wycieraczek do pionu! Przyszła zima i warto zostawiać je w pionowej pozycji by pióra nie przymarzały do szyby, ale niestety wydaje mi się to a wykonalne przy opuszczonej masce... Także konstrukcja podszybia jest dziwna - zbierają się tam kilogramy śniegu, który trudno usunąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomaskce Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 przy wylaczonym silniku i wyjetej karcie z czytnika daj dzwignie wycieraczek na maxa w dol (3ci poziom) wycieraczki stana w pionie i bedziesz mogl je odgiac od szyby. Nastepnym razem zajzyj do instrukcji > kopalnia wiedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sergionex Opublikowano 16 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Nie mam karty tylko kluczyk :-P Z instrukcją zapoznawałem się, ale musiało mi to umknąć - dzięki za radę, jutro przetestuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soko Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 zatem przy WYŁĄCZONYM zapłonie, wajcha od wycieraczek skrajnie w dół (tak jak byś chciał zrobić najszybsze wycieranie szyb) no i wycieraczki powędrują do pionu widać nie czytają ludzie instrukcji :P (mnie zmusiła próba umycia Laguny ojca, później juz w Megi wiedziałem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 w Megankach I też to działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 brudijr, nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Potwierdzam, sprawdzałem, nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jontek Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 a w clio 3 działa ? bo nie posiadam instrukcji.. sprawdziłem nie działa takie cuś, ramiona mają ograniczniki i tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sergionex Opublikowano 20 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Sprawdź Mój teść w Lagunie 3 przez prawie trzy lata żył w nieświadomości jak to się robi :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi