Teddi Bear Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Clatronic to kiedys robil fajne tostery ... tak z 12 lat temu :) z kolega wzielismy dwie elektrodym na warsztat do UR, obtluklismy, pogielismy, zrobilismy na nich zabki i radio sie wyrwalo (do tego sluza dziurki po bokach) - da rade zrobic samemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jahu Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 W końcu kupiłem radio jest to Pioneer deh - p40mp. Polecali je i czytałem trochę o nim na forach i użytkownicy byli zadowoleni. Jakoś pod koniec tygodnia jak będę miał trochę czasu i przyślą mi ramkę to będę próbował (nacisk na próbował) zamontować je sam. Zostało mi jeszcze do wydania trochę z sumy jaką pisałem wyżej i teraz będę szukał jakiś głośniczków ale kupie je dopiero we wrześniu wiadomo czekam na kaskę do 1. Zastanawiam się nad kupnem interfejsu do sterowania z kierownicy bo radio kupiłem tańsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Bawiłem się trochę tym radiem, radio markowe w rozsądnej cenie. Jedyną rzeczą, która mi w tym modelu przeszkadza to ten wyświetlacz, który jest w całości podświetlony na niebiesko. Ale w tej cenie, jak najbardziej OK, dobra decyzja. Ile dokładnie dałeś za radio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jahu Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Kupiłem w sklepie, nie po przez internet i dałem 479 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Jak w sklepie to dobra cena, na allegro jest taniej ale paragonu się nie dostanie. Więc w razie problemów, można tylko liczyć na dobrą wole sprzedającego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jahu Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 A wiadomo jacy są sprzedająy zależy od nastroju:). Czekam z wielką niecierpliwością na ramkę. Chociaż wątpie aby dźwięk był lepszy bez zmiany głośników (narazie). Kurcze czekam i czekam na tą ramke prawie półtora tygodnia bo zamówiłem szybciej niż radio i jej nie ma koleś nie odpowiada. Jak się zdenerwuje to nie odbiore tej paczki jesli w ogóle przyjdzie ( a we wtorek wyjeżdżam i nie będzie mnie w domu). Wie ktoś może gdzie mogę kupić ramkę do MEG II? Na allegro zamówiłem od tego użytkownika i czekam i czekam "slawek - pioneer". Niech ktoś pomoże bo radyjko się marnuje w kartoniku. [ Dodano: 2007-08-27, 22:28 ] W końcu zamontowałem radio!! Szukałem szukałem i znalazłem ramkę do radia ale powiem szczerze opłacało się. Mimo standardowych głośników widać ogromną różnicę miedzy zwykłym radiem a Pioneer'em. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi