maz8 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Witam, jak w temacie zbliża się moja studniówka. Dokładnie 15 stycznia. Dlaczego piszę o tym na forum samochodowym ? Ponieważ chciałem wynająć jakieś lepsze auto na ten dzień (moja osoba towarzysząca mieszka w Raszynie i wypadałoby z klasą ją zawieść i odwieść). Problem polega w tym że większość warszawskich wypożyczali wymaga ukończonego 25 roku życia.... Teraz moje pytanie skąd mogę jeszcze wynająć lepsiejsze auto np. Megane III bez tego wymogu ? Od razu mówię że opcja wynajmu na kogoś innego odpada ponieważ w razie wypadku będę miał przerąbane , nawet jeśli nie będzie on z mojej winy... Czasu mam nie wiele i liczę na waszą kreatywność Może ktoś zna jakąś wypozyczalnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Może lepiej porozmawiaj z jakimś znajomym, który ma fajne auto i Cię zawiezie. Nie ma to jak auto z kierowcą. Szczególnie po imprezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Nie ma to jak auto z kierowcą. święta racja i kasa uleży i zadowolony będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maz8 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Kiedy w śród najbliższych znajomych bieda ... Golfem to pod remize mogę pojechać a nie pod Mariotta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Raszyn to moje okolice, ale Megane III nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 maz8, skoro fundusze przewidują wypożyczenie autka to może jakiś 25+ znajomy da się za przysłowiową flache namówić na szoferkę i wynajęcie na siebie Ojciec? Brat? Wujek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 sergiu jak taki miły jesteś to może pomożesz koledze... tylko nie jedź kabanosem bo jak chłopaki zobaczą takiego kasztana i to na DPL to żyć mu nie dadzą nawet na spotkaniu na 20-lecie matury pompę będą mieli z niego olbrzymią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 jak chłopaki zobaczą takiego kasztana i to na DPL to żyć mu nie dadzą nawet na spotkaniu na 20-lecie matury kto teraz pozbiera moje śniadanie z klawiatury? :evil: maz8, studniówka to nie ślub, ważne jest towarzystwo. Jak impreza będzie udana, to nie będziesz pamiętał czym przyjechałeś/wróciłeś :P P.S. Nie ma mnie w stolicy, więc też nie pomogę :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 kto teraz pozbiera moje śniadanie od razu widać że w domu jesteś. maz8, tak sobie myślę, że może najlepiej to podjechać jakimś mercem za kilka baniek?? efekt niesamowity a i bilet ulgowy ;-) Ale poważnie to meganecoupe02, dobrze mówi, za rok może dwa i tak nie będziesz pamiętał co się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 za rok może dwa i tak nie będziesz pamiętał co się działo Jak będzie dobra impreza to dnia następnego mogą być problemy z pamięcią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 A podobno studniówka to impreza bezalkoholowa, rozumiem że tańce takie będą że ostatnie siły wyciągną z uczestników meganecoupe02 tylko pamiętaj wałówkę do Warszawy zabrać żebyś i tutaj mógł czyścić klawiaturę ze śniadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 A podobno studniówka to impreza bezalkoholowa to źle rozumiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maz8 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Aby rozwiać wasze mniemania co do alkoholu. Tak oficjalnie jest to impreza bez alkoholowa Ale juz kontakt z firmą kateringową jest nawiązany i dystrybutory się pojawią. Co do reszty może wcisnę jakiś bayer i mi wypożyczą ? Póki co znalazłem opcje wypożyczenia ferrari 360 z kierowcą za 1500zł ? Haahahahhaha Nic tylko rozbić zrzutkę w rodzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 ferrari 360 Trzymaj się z dala od aut na "F" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 meganecoupe02 dobrze gada, nie daj się namówić szczególnie na żadne francuskie padło BTW 02 koleś wziął toto co się pytałem, dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi