Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Auto na 100-dniówkę

maz8

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jak w temacie zbliża się moja studniówka. Dokładnie 15 stycznia.

Dlaczego piszę o tym na forum samochodowym ? Ponieważ chciałem wynająć jakieś lepsze auto na ten dzień (moja osoba towarzysząca mieszka w Raszynie i wypadałoby z klasą ją zawieść i odwieść). Problem polega w tym że większość warszawskich wypożyczali wymaga ukończonego 25 roku życia.... Teraz moje pytanie skąd mogę jeszcze wynająć lepsiejsze auto np. Megane III bez tego wymogu ? Od razu mówię że opcja wynajmu na kogoś innego odpada ponieważ w razie wypadku będę miał przerąbane , nawet jeśli nie będzie on z mojej winy...

Czasu mam nie wiele i liczę na waszą kreatywność :-) Może ktoś zna jakąś wypozyczalnie ?

sergiu jak taki miły jesteś to może pomożesz koledze... tylko nie jedź kabanosem bo jak chłopaki zobaczą takiego kasztana i to na DPL to żyć mu nie dadzą nawet na spotkaniu na 20-lecie matury :-) pompę będą mieli z niego olbrzymią...

jak chłopaki zobaczą takiego kasztana i to na DPL to żyć mu nie dadzą nawet na spotkaniu na 20-lecie matury :-)

kto teraz pozbiera moje śniadanie z klawiatury? :evil: :-)

maz8, studniówka to nie ślub, ważne jest towarzystwo. Jak impreza będzie udana, to nie będziesz pamiętał czym przyjechałeś/wróciłeś :P

P.S. Nie ma mnie w stolicy, więc też nie pomogę :->

kto teraz pozbiera moje śniadanie

od razu widać że w domu jesteś.

maz8, tak sobie myślę, że może najlepiej to podjechać jakimś mercem za kilka baniek?? efekt niesamowity a i bilet ulgowy ;-)

Ale poważnie to meganecoupe02, dobrze mówi, za rok może dwa i tak nie będziesz pamiętał co się działo

za rok może dwa i tak nie będziesz pamiętał co się działo

Jak będzie dobra impreza to dnia następnego mogą być problemy z pamięcią :-)

A podobno studniówka to impreza bezalkoholowa, rozumiem że tańce takie będą że ostatnie siły wyciągną z uczestników :-)

meganecoupe02 tylko pamiętaj wałówkę do Warszawy zabrać żebyś i tutaj mógł czyścić klawiaturę ze śniadania :-)

Aby rozwiać wasze mniemania co do alkoholu. Tak oficjalnie jest to impreza bez alkoholowa :-)

Ale juz kontakt z firmą kateringową jest nawiązany i dystrybutory się pojawią. Co do reszty może wcisnę jakiś bayer i mi wypożyczą ? Póki co znalazłem opcje wypożyczenia ferrari 360 z kierowcą za 1500zł ? Haahahahhaha Nic tylko rozbić zrzutkę w rodzinie :-)