maciek127 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Aby rozwiać wasze mniemania co do alkoholu. Tak oficjalnie jest to impreza bez alkoholowa Ale juz kontakt z firmą kateringową jest nawiązany i dystrybutory się pojawią. Co do reszty może wcisnę jakiś bayer i mi wypożyczą ? Póki co znalazłem opcje wypożyczenia ferrari 360 z kierowcą za 1500zł ? Haahahahhaha Nic tylko rozbić zrzutkę w rodzinie Ilu osobowe jest ferrari? Jeśli 2 to gdzie twoją kobieta się zmiesi? A jeśli ma z tyłu miejsce to będziesz musiał jej uciac. Poszukaj jakieś porsche pamery , marca s klase, maserati, s6, s8, itp. Ale według mnie nie ma sensu barania auta na takie imprezy, przeważnie mało kto co pamięta, a i jeszcze sobie wrogów narobisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 pewnie że tak najlepiej się dogadać z kimś znajomym co ma w miarę dobrą limuzynę, to i za przysłowiową flaszkę będziesz miał elegancką podwózkę i odwózkę. Optymalne wyjście, i najtańsze. Lanserów z ferrari to chyba nikt nie lubi, chyba że też ma ferrari Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 a co do za różnica czym się podjedzie, ważne z kim się jedzie, mnie podwiózł kolega który ma uno i jakoś nie odczuwałem wstydu ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 ja tam tego czasu miałem malucha i to nim zostałem dostarczony ale do domu tylko Ot taka impreza bez alkoholu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 kurde :shock: jesteście stare betony ! Same jesteśta szofery :-x bo cały szpan polega na tym,jak się samemu podjeżdża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slowik8609 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Aby rozwiać wasze mniemania co do alkoholu. Tak oficjalnie jest to impreza bez alkoholowa Ale juz kontakt z firmą kateringową jest nawiązany i dystrybutory się pojawią. Co do reszty może wcisnę jakiś bayer i mi wypożyczą ? Póki co znalazłem opcje wypożyczenia ferrari 360 z kierowcą za 1500zł ? Haahahahhaha Nic tylko rozbić zrzutkę w rodzinie Powiem szczerze, że zawsze mnie to rozwalało na studniówkach. każdy jest pełnoletni, jest po zajęciach lekcyjnych to czemu się ludzi goni za alko? Ok, jestem w stanie zrozumieć, że nauczyciele nie powiedzą w prost - możecie się nastukać. Ale żeby się maturzyści musieli jakoś bunkrować to przesada moim zdaniem ( a na kilku studniowkach widziałem naprawde niezłe bunkierki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Slowik8609, zawsze takie bunkrowanie można zamienić w atrakcję studniówkową - jest później co opowiadać, wspominać :) Byłem na takich studniówkach, gdzie nauczyciele mieli lepszy "humor" na imprezie niż sami uczniowie, wszystko zależy od kadry szkolnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Panowie, kolega ma poważny problem a was na wspominki wzięło Opcja poszukania autka z szoferem to najlepsze chyba. Może ktoś z forum ma wolne popołudnie i kawałek nocy i się zgłosi. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maz8 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 hahah Prezes ma racje, co to za off top w off topie !? Z tym ferrari to żart a wy tak na poważnie to bierzecie. :) Sprawa wygląda tak że w tamtą stronę na 19 mam znjomych (Opel Insignia) gorzej z powrotem bo będzie on między 2-4. Dlatego też myśle o wynajmie i powrocie kiedy mi się spodoba, nie czekając na kierowce. Z ograniczeniem alkoholu nie będzie miał problemów. Poza tym mam już punkty na koncie więc nawet nie bede ryzykował... Choć już pomału zaczynam w to wątpić. Umyje Megane i tyle :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Dlatego też myśle o wynajmie i powrocie kiedy mi się spodoba, nie czekając na kierowce. Tutaj chyba najprostsze rozwiązanie w postaci taksówki będzie najlepsze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 I taksówki czasami nawet niezłymi furami się wożą :) więc możesz obstawić sobie jakiegoś nowoczesnego Merola albo Mondeo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 taksówki czasami nawet niezłymi furami się wożą Merola [...] Mondeo pelson91, Ty już zakończ Sylwestra, jutro do szkoły iść trzeba :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 na uczelni pierwsze zajęcia mam 7-go stycznia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMBe Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Hehe mam podobny problem i też mam studniówkę 15 stycznia. Pewnie i tak się skończy na tym, że ojciec zawiezie mnie Laguną :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz_g Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 dla mnie największą radochą byłby fakt posiadania osoby towarzyszącej i kierowcy który zadeklaruje się mnie zawieźć/odwieźć :) wiem, że to inne czasy ale po co się tak lansować? uwierz mi kolego, że Twoja partnerka doceni sam fakt, że po nią przyjechałeś i to obojętnie czy z kierowcą czy sam, Fiatem czy Mercedesem. Tak na prawdę to największe plusy u niej jesteś w stanie zdobyć na samej imprezie, a nie w momencie jak podjedziesz po nią autem ;-) No chyba, że chodzi o kumpli: gajer, fura, komóra i kobieta obok ;-) Tyle w temacie, weź to sobie do serca kolego, bo mówię to szczerze i z własnego doświadczenia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi