Kamil323 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Witam. Jak można spuścić paliwo z Megane 1 2000r. Wsadzam wężyk do baku przez wlew paliwa i tą klapkę i wchodzi jakieś 30-40 cm i mi się plotkuje i jak mocniej popcham to słychać chyba sprężyny chyba to jest jakieś sitko. Czy można jakoś to sitko wyciągnąć albo przebić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindj Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 A nie lepiej zamiast przebijać sitko i nie wiadomo co jeszcze przy okazji po prostu odpiąć wąż paliwowy od wtrysków i podać napięcie na przekaźnik pompy paliwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil323 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 no ja chciałbym kilka razy tygodniowo spuszczać i wygodniej było by mi przez bak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Odłącz litr paliwa, podłącz jakiś wężyk i włącz zapłon. Tylko uważaj bo poleci ostro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil323 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 a w którym miej więcej miejscu znajdę ten filtr? i jak wygląda?? taki jak do malucha się dawało na wężyk przezroczysty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindj Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Pod samochodem koło baku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi