WoofeR Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Wiesz, jajecznicy na nim nie usmażysz, jest po prostu ciepłe, ot, może niepotrzebnie nawet o tym wspomniałem ;-) Moje zdanie jest takie. Poczytaj sobie instrukcje tych trzech sztuk, ewentualnie dodatkowo pogogluj w celu znalezienia innych opinii, pomyśl czy będziesz chciał korzystać w przyszłości z dodatkowych opcji, czy wystarczy prostsza konstrukcja i dokonaj męskiej decyzji ;-). Jakiego byś nie dokonał wyboru, będziesz zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dave Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 No wlasnie sęk w tym, że chce radyjko kupić tylko raz i cieszyc sie z eksploatacji, a nie wymieniać co chwile... :) Co do grzania się, to już gdzieś o tym czytałem w necie, że jest bezpiecznik który przy zbyt wysokiej temp wyłącza radio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 W starszym sceniolu po stacyjce, równolegle z normalnym radiem w aucie, łapie przekaźnik, który podaje mi bezpośrednie zasilanie CB z aku. Ja mam przez gniazdko zapalniczki, bo jakoś nie mam weny, żeby do aku przerobić. Myślę, żeby podpiąć zasilanie z kostki ISO od radia :) W moim radyjku plus po stacyjce służy tylko do podania sygnału. Tak po krótce to co byście z tych wersji polecali? Chce kupić raz a dobrze Jak mieszkasz w pobliżu Konina, to możemy się umówić na mini spot i sobie posłuchasz JC-2204 ;-) Jakiego byś nie dokonał wyboru, będziesz zadowolony. Grunt, to dobra antena :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dave Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Grunt, to dobra antena no właśnie, już myślałem, że będę brał pirata, a jednak obawiam się świstu przy większych prędkościach...Zastanawiam się nad sirio AS-100, i piratem... a może jeszcze jakaś inna antenka? Zaznaczam, że nie chce jeździć z "piorunochronem" na dachu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieczar Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 bierz AS-100, ja mam i bardzo sobie chwalę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi