krzyś511 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Witam tak przeglądając allegro znalazłem http://otomoto.pl/renault-scenic-klimatyza...-C16474035.html Szukałem meganki a tu taki rodzynek niby nie mam dzieciaków i żony :-P, ale autko mi się podoba i można w nim się zgubić. W przebieg niewierze. Co sądzicie o nim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 mi już się nie podoba bo: silnik myty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_wroc Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 elektryczne szyby x 4 a z tyłu korby no i silnik 90 KM troche słaby ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Z prawej strony na pewno była jakaś przygoda, za duża szczelina między maską a błotnikiem. Po za tym nie wierzę żeby auto z Niemiec po 13 latach miało niecałe 150 kkm, tak 250 kkm to ma spokojnie. Masz VIN spróbuj w ASO podpytać może zdradzą Ci jego historię, dzwoń od razu do Gorzowa Wkp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel500 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 To jest w komisie obok urzedu skarbowego? Szkoda ze warunki nie pozwalaja na dobe ogladniecie auta.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 ogłoszenia już nie ma (?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janiol13 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Jest ogłoszenie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Jest ogłoszenie faktycznie,wczoraj coś mi nie działało. Dodatkowo widać, że ten nosek czarnej listwy przedniego zderzaka pod znaczkiem Renault był raczej prostowany suszarką do włosów, nawet ramka tablicy jest nowiutka, a ta z tyłu zakurzona. Malowany był na bank, powiększcie sobie zdjęcie naklejki przedniego pasa, była odklejana, jest zmarszczona jak czoło 100 letniej babuni. A skoro malowana w tym miejscu to napewno bita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekw7 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 ... nawet ramka tablicy jest nowiutka, a ta z tyłu zakurzona. Malowany był na bank, powiększcie sobie zdjęcie naklejki przedniego pasa, była odklejana, jest zmarszczona jak czoło 100 letniej babuni. A jak inaczej ma wyglądać naklejka centralnie nad gorącą chłodnicą po 13 latach ? A na ramce jakby było napisane że w środku jedzie czarna dupa to byś nie wymienił ? Czepiasz się drobnych szczegółów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Jacekw7, chyba nigdy nie widziałeś naklejki pomarszczonej ze starości i gorąca, więc nie widzisz różnicy. Ewidentnie widać że była odklejana, bo są pomarszczenia poprzeczne. Naklejka ze starości parcieje i w momencie rozgrzewania a następnie kurczenia z zimna przerywa się. Za dużo zbiegów okoliczności w miejscu centralnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Czepiasz się drobnych szczegółów :) Czasami jeden szczegół decyduje o zakupie auta :) Jeszcze nie spotkałem Meganki/Scenica z pomarszczona naklejką - nawet te najstarsze, oryginalne naklejki są w dobrym stanie. Egzemplarz mocno odpicowany, niestety jest z komisu i historia Zygmunta może być prawdziwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekw7 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Mylić się jest rzeczą ludzką :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 jak inaczej ma wyglądać naklejka centralnie nad gorącą chłodnicą po 13 latach w moim classicu trzyma się bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makuli Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Auto bite przodem, maska szpachlowana szczególnie przy emblemacie. Naklejka pasa przedniego odklejona przed malowaniem, ale już nie chciało się komuś odkręcić śrub, może nie miał końcówek torx. Prawy tylny błotnik zżera na nadkolu rdza i jest pomalowane jakimś czarnym matowym "mazidłem". Ogólnie wypicowany ale chyba tylko dla "jelenia". Zmęczone auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi