krygon Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Mam problem taki że lewe, przednie światło mi nie świeci światła mijania. Świeci tylko światła drogowe. Podmnieniłem żarówkę z prawej strony na lewą i nadal nie świacą światła mijania. Koleszka patrzył na bezpieczniki i mówił że są w porządku. Co może być dalszym problemem? Pozdrawiam Jeszcze jeden wpis z boldem i będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 A napięcie dochodzi do żarówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 A kabelkami ruszałeś ? Może któryś się upalił i nie dochodzi napięcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi