janiol13 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 beni_beni, No tp pewnie zle ustawione cos tam :-P Pisalo wyzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beni_beni Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 po 2000 km jadę na jakiś tam darmowy przegląd to powiem żeby sprawdzili ustawienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 beni_beni, czy te przygasanie stało się po hamowaniu silnikiem? Jeśli tak, to znaczy, ze reduktor ma przerosty ciśnienia po cut offie. Instalacja była strojona na drodze, czy tylko autokalibracja i do kasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukashino Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Witam też się zastanawiam nad zagazowaniem mojej Reni i po przeczytaniu wszystkich postów na ten temat chyba zdecyduje sie na sekwencje ja na razie dzwoniłem do 2 zakładów jeden w Inowrocławiu , drugi w Bydgoszczy i różnica była kolosalna jak dla mnie 2400zł Ino, 1950zł Byd nie wiem na jaskich podzespołach te instalacje ale w tym zakładzie w Bydgoszczy gaz zakładał już mój ojciec i jak na razie jest zadowolony, może ktoś z mojego regionu może kogoś dobrego mi polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi