Gość pieto1 Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Witam, urwałem ostatnio lusterko w Megance i mam pytanko, czy lusterka w Megane IphI różnią się czymś od tych w IphII? Bo ja nie widzę różnicy, a na forum nie znalazłem odp, dlatego pytam Aha, czy jeśli mam zykłe, czarne lusterko (jakby matowe) to mogę natrafić na również czarne, ale w "połysku"? jak np tu- http://allegro.pl/renault-megane-99-02-lus...1431789183.html czy to złudzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Różnią się tylko osłoną, tak to wszystko jest to samo jeśli chodzi o mocowanie i mechanikę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pieto1 Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 fred- kształt też jest identyczny? chodzi mi ogólnie o obudowę i wkład lusterka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Z tego co się orientuję kształt jest identyczny, wkłady też, zmiany były tylko od strony osłony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pieto1 Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 http://allegro.pl/lusterko-lewe-renault-me...1412683059.html możesz zobaczyć, lub ktoś jeszcze, czy to jest godne uwagi i na pewno ma wygląd identyczny jak IphII?? Bo szukam, patrze i nie widze roznic, czasami chyba nawet zle aukcje podpisują, tzn mylą modele przed liftem i po. Czyżby te przed liftem miały krótszą osłonkę od strony karoserii? od tych po lifcie? teraz ogarnąłem chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi