Bartosz76 Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Witam, Primo, witam forumowiczów i z góry dziękuje za pomoc, którą mam nadzieję tu uświadczę Secundo, nosze się z zamiarem zmiany samochodu. Chciałbym wymienić w stosunku +,- 1:1 (czyli gdzieś do 20000 - 25000 zł) ale na coś nowszego (do 3 lat) i z małym przebiegiem (do 20 tyś.). Najkrócej mówiąc nie chciałbym się dotykać do samochodu przez najbliższe 40tys przebiegu. Przy taki założeniach nie bardzo mogę przebierać a jedną z opcji jest Renault Megane, np tak: http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C17257799 i tutaj zwyczajowa prośba, czy moglibyście zerknąć na ogłoszenie i powiedzieć co o tym sądzicie. Może także kilka słów "w ogóle" na temat Meganek? Nie śmiem prosić (bo jako użytkownik forum Ford Club Polska, też nie bardzo to lubię) ale może ktoś z Was wie coś o takich samochodach jak Thalia czy Sandero - oczywiście założenia co do rocznika i przebiegu takie jak wyżej. Pozdrawiam serdecznie Bartosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 ja się nie znam na MII, ale dla mnie nierealne jest by 3-letnie auto było w takiej cenie. na pewno jest jakiś HAK, bo już nawet nie haczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 na pewno nie hak tylko HACZYSKO - zbyt piekne aby bylo prawdziwe :-( czy kierownica nie powinna byc tez bezowa? Przypominam o pl-literkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 czy kierownica nie powinna byc tez bezowa? Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz76 Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 dostałem także VIN od tego auta: VF1BM1R0H339282984 Co do ceny, należy doliczyć jakieś 1300 zł opłat. Przeglądając sieć można wyczaić trochę podobnych Meganek do 25000 zł. Więc cena wydaje się atrakcyjna faktycznie ale chyba nie mocno podejrzana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sartek Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Dlaczego jakiś Francuz miałby oddawać zupełnie niezłe autko za 4000 euro? Nie chce mi się wierzyć w takie cuda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Moim zdaniem meganka miała ładnego dzwona. Na zdjęciu deski widać jak coś było majstrowane przy poduszce pasażera (naprawiana deska po wystrzale). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Chciałbym wymienić w stosunku +,- 1:1 (czyli gdzieś do 20000 - 25000 zł) ale na coś nowszego (do 3 lat) i z małym przebiegiem (do 20 tyś.). Napisałeś same wykluczające się cechy, inaczej pisząc tak, to tylko w Erze. Musisz zrezygnować przynajmniej z dwóch rzeczy o których napisałeś i się z tym pogodzić. Sprawdź po ile chodzą takie auta w dobrym stanie we Francji i na pewno się zdziwisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Ostatnimi czasy w ogóle jest sporo towaru z Francji, przebiegi jakie tylko chcemy bo od nawet 10k (przy rocznikach nawet 2005) do ponad 200k. WIELKA ostrożność zalecana, a tak naprawdę to lepiej w ogóle sobie odpuścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pallola Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 niech Cię ręka Boska broni kupować taki bubel! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolesh Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 moim zdaniem na zdjeciu wnętrza nie widać śladów naprawy po wystrzale poduszki. Pomimo to odradzam ten egzemplarz. 3 lata i 20tkm przebiegu? NIE MOŻLIWE! W najlepszym przypadku cofnięte z 60-80 tkm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalk83 Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Szyba przednia raczej nie jest oryginalna. A przebieg prawdopodobnie jest wpisany z jednym zerem za mało. Znajdźcie mi chociaż jedną tak bogatą osobę, która będzie sprzedawać trzy letni samochód z takim przebiegiem w cenie auta 5 letniego, które ma na liczniku ponad 100 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artih Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Właśnie dlatego kręci się liczniki w Polsce - ludzie nadal wierzą w bajki i nie chcą się obudzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz76 Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 dziękuję wszystkim za odpowiedzi/podpowiedzi/sarkastyczne uwagi Pozdrawiam Bartosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ziebice1 Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Koledzy dobrze radzą,ja też się napaliłem kupiłem bo cena była dobra,potem po zakupie zaczeły wychodzić kwiatki. że był bity,trzeba było sporo kasy dołożyć aby to można było nazwać samochodem i żeby nie stanowiło zagrożenia na drodze. Teraz trzy razy się zastanowię wezmę ze sobą kogoś kto nie będzie tak napalony na żelazo jak ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi