B-Rey Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Witam! Od dłuższego czasu borykam się ze stukami które dochodzą z tyłu auta. Mianowicie gdy jadę po nierównościach nawet na kostce brukowej to słyszę stukanie (telepotanie). Dziś obejrzałem belkę i jest OK. Amortyzatory były wymieniane rok temu bo mocowanie padło. Wydech też jest w super stanie i o nic nie obija. Wygłuszyłem już wszystkie plastiki w bagażniku i półkę. Nawet powyciągałem wszystko z kufra wraz z kołem zapasowym, półką i nadal stuka. Sprawdzając zawieszenie zauważyłem że przewody hamulcowe wyskoczyły z plastikowych zatrzasków więc je włożyłem na miejsce i dalej to samo. Ma ktoś pomysł co innego może powodować te stuki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Chwyć za rurę wydechową i poszarp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B-Rey Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Szarpałem i nic. Amortyzatory, wszystko jest dokręcone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Wygląda na to, że jednak belka się tłucze albo amorki padły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi