adam1435 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Tak tak, potwierdzam RMF i Polskie Radio działa. W RMF przełącza na wiadomości (nie mają osobnych komunikatów dla kierowców). Natomiast Polskie Radio prowadzi komunikaty strikte dla kieroców o sytuacji na drogach. Tylko czasami radio nie ma ochoty przełączyć się samo spowrotem na stacje aktualnie słuchaną ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaba27 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Mam co prawda MIII, działa to bardzo fajnie u mnie jest tak że ustrojstwo to włącza zawsze program pierwszy polskiego radia, chociaż w pamięci odbiornika są różne stacje, moim zdaniem system wybiera stację radiową o najsilniejszym sygnale, nie zauważyłem tez żeby włączało się z bardzo dużą głośnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 cytowanie W moim poprzednim Scenicu z 2001 roku działało to tak. Jak miałem usatwione RMF FM i włączone iNews to jak słuchałem CD albo RMF FM cicho bądź włączyłem Pause to jak był komunikat o korkach (w okolicach świąt, długich weekendów), albo wiadomości to radio "ryczało" z hukiem. Można było się wystraszyć, nie mówiąc o pasażerach Natomiast w obecnym aucie, działa to trochę inaczej. Radio nie ryczy, ale rzeczywiście jak "załapie" iNews to włącza się albo RMF FM, lub Złote Przeboje, czy Trójka. Chyba rzeczywiście zależy to od zasięgu stacji (choć przeważa RMF FM). Regulamin pkt. 5.13 - cytowanie Ale się tych papug ostatnio namnożyło P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi