Hadson Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Koło 300-350 zł używane. Jeśli nakładka jest ok to zostaw ją sobie. Bo możesz trafić w inny kolor. Raczej masz 90% szans że nie trafisz w swój odcień. Poszukaj na Alledrogo. Ja długo szukałem bo duża część z tych lusterek są profesjonalnie klejone. Takich nie chciałem. A raczej sprzedawcy byli uczciwi i odpisywali że były klejone lub drobne naprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tacim Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Oki dzięki za pomoc. Niestety nakładka ma urwane wszystkie uchwyty poza 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavOK Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Ciężko dorwać składanie.... ja miałem połamane lusterko, wymieniłem na szybciora ale na nie składane :) teraz szukam składanego a tamto opchne :) nakładkę zawsze możesz pokleić :) uchwyty są w środku więc ich nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 nie pamiętam skąd ja kupiłem to lusterko. Ale chyba spod Wrocławia, albo poznania. Na allegro nie miał gość wystawionego składanego ale spytałem się i miał i przyszło w idealnym stanie. Nawet miało tą mate tłumiącą która wchodzi między lusterko a drzwi. Jak znajdę gdzieś kontakt to dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tacim Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 No właśnie mam zamiar zaatakować giełdę w Poznaniu tam jest dużo częsci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Mozesz tez sprobowac w Gliwicach, tam tez wybor spory :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Gliwice są pod Krakowem. :) i nie po drodze a Poznań pod Wrocławiem. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tacim Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Oj obawiam się, że ta sama droga 200km w jedną stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurt Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Gliwice pod krakowem o.O:) Ładne mi pod;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Żartowałem. ;-) To była prowokacja... A faktycznie z Wrocka jest 200... Tyle że w Poznaniu jest tego więcej. Cinkciarz którego znałem który trudnił się składaniem aut jeździł do Poznania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Ja tam z Cliwickiej gieldy jestem zadowolony, no i dojazd super bo jest przy samej A4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tacim Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 W Gliwicach nie byłem ale w Poznaniu to jest "big składnica" handelek od 3 rano. No ale cuś temat nam się rozwija w innym kierunku a może i dobrze. Faktycznie deczko zaczynacie odbiegać. Jako autor możesz rozszerzyć temat aby było OK - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechub Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Którym zjazdem najlepiej dojechać od strony Wrocka ? :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Z "A4" zjazd nr. 312 Gliwice, Tychy. Po zjeździe w lewo w stronę centrum Gliwic (ul. Pszczyńska) Za wiaduktem nad torami, na światłach w prawo (ul. Pocztowa około 100m) Następnie znowu w prawo (ul. Błonie) w stronę kopalni Sośnica i dalej...... to już kolejka do parkingów przy giełdzie. :) ciekawa strona z mapami (właśnie z niej czytałem przy tym opisie) http://map24.interia.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tacim Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 A dzięki lukniem co tam mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi