olivier3103 Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 siemanko MeganoManiacy Dziś po długim rozeznaniu w Meganie nadal nie mam podświetlenia zegarów i komputera i stwierdziłem że nie warto dłużej grzebać w niej wiec postanowiłem zmienić na te zegary poliftowe. Ale nie o to tutaj chodzi.... A mianowicie moje cala deska rozdzielcza jest w kiepskim stanie.Ja jestem pedant i rysy i wgnioty mnie [cenzura] wiec postanowiłem zmienić cala deskę rozdzielcza. A co za tym idzie jak ja cała odkręcić? i ewentualnie deska z modelu po lifcie pasuje jakbym taką wsadził do mojej Megi z 97 roku? Chyba ze można deskę włożyć od Megi II? Na forum cenzuralnie się wysławiamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Z tymi zegarami też się mozesz oszukać, jeśli myślisz że po prostu wetkniesz kostki i będzie gitara Jest z tym trochę zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olivier3103 Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 z zegarami to wiem, widziałem manual jak to zrobić.Trzeba trochę lutować kabelki ale te 4 kostki się przerobi. Bo wkurza mnie brak podświetlenia głownie nocą nic nie widać ;( A z ta deska? jak jak odkrecić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 olivier3103, a może tak Wysil się trochę jest tego tyle że bez problemu znajdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olivier3103 Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 no własnie szukałem i nie ma nigdzie odpowiedzi jak to ugryżć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Nie świeci Ci tylko deska czy również inne elementy podświetlone? Wyłączniki, panel nawiewu i tp. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olivier3103 Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 same zegary...tarcze obrotka mi się nie podświetlają jak i także prędkość i komputer kilometrówki.. manetki i tak nigdy mi nie świeciły heh radio ori świeci i temperatura...ale przed rozkręcaniem górnej deski jeszcze było podświetlenie a deske chce wymienić bo jest zniszczona i odrapana, dlatego z zegarami pomyślałem o tych z liftu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Nie pamiętam dokładnie, ale chyba wszystkie elementy są takie same, wymiarowo. Tu chyba nic się nie zmieniło. Nie jestem pewien czy nie zmieniły się wloty powietrza na konsoli centralnej, a nie chce mi się teraz tego sprawdzać. Tylko dalej nie wiem o co Ci chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 tak, w phII nawiewy były bardziej prostokątne, a w phI owalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olivier3103 Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 bo chce deske zmienic bo mam zniszczona to po pierwsze i jak ja odkrecic? gdzie sa sruby? ja jak wyciagnac? i co z tym podswietleniem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Już raz byłeś poproszony o skorzystanie z opcji Nawet dokładne zdjęcia są zamieszczone i opisane co i jak. Zapoznaj się też z zasadami pisowni postów określonymi w regulaminie forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi