svvobi Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Witam koledzy, Wczoraj wymieniałem w mojej megance uszczelkę pod głowicą wraz z kompletnym rozrządem. Po zakończeniu prac, i podłączeniu wszystkiego - test. Przekręcam kluczyk, nie słychać pompy paliwa, rozrusznik kręci, słabym bladym światłem mruga kontrolka airbagu. brak iskry Nie wiem co dalej, podpinać ją pod komputer ? Albo padł komputer, czujnik położenia wału ? Miał ktoś z Was podobną sytuacje ? Megane jest z 1996r silnik 1.6 75KM Proszę o pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 nie słychać pompy paliwa, Sprawdź najpierw ten strzał. Dalej wyłącznik wstrząsowy, immo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svvobi Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Mówisz o tym wyłączniku po prawej stronie przy puszcze z bezpiecznikami ? Jeśli tak to go sprawdzałem. Proszę zasugeruj jak sprawdzić immo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Opcja jest tego naprawdę dużo. PS A bezpieczniki sprawdzałeś? Wszystkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svvobi Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Tak, wszystkie sprawdzałem. Immo raczej działa normalnie dioda po zamknięciu mruga itd. Tak jak było zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Połączenia masy przy silniku sprawdzone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi