dominont Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Witam ,zacząłem rozglądać się w temacie renault scenic I , znalazłem kilka egzemplarzy i chciałbym żebyście pomogli mi w ich ocenie, ponieważ do niektórych mam kawałek drogi. 1. scenic 1 2.scenic 2 3.scenic 3 Pozdrawiam i z gory dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 1. Brak zdjęć środka i silnika. Uszkodzony przedni zderzak z prawej strony, przy okazji felga założona z przodu jak nowa - czyt. z zapasu. Może było małe uszkodzenie. Z zewnątrz nie wygląda źle. Cena niska jak na Scenica. 2. Wygląda lepiej. Nakładki na zderzaki lakierowane - może właścicielowi się chciało, może polakierowane przy "okazji" Zarejestrowany w kraju, to też jakiś plus. 3. Auto widać odpicowane do sprzedaży z zewnątrz. Zdjęcia jeszcze w słońcu - czyżby się nie chciał sprzedać? Widać, że jest zaniedbane - tu urwany stolik w fotelu, tu brak osłony fotela od strony kierowcy, pokrętło od natężenia podświetlenia wciśnięte, kable wysokiego napięcia z różnych parafii, brak radia :-/ Na zdjęciach nie jest dobrze, więc na zywo będzie już tylko gorzej. Ogólnie w tej kasie nie spodziewałbym się, a nawet bym nie szukał Scenika niewymagającego wkładu finansowego, oprócz tego co konieczne po zakupie. Megankę htb będzie trudno kupić w tych pieniądzach, a Sceniki zawsze były droższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Pierwsze nie wie skąd je sprowadził pisze że Holandia a tablice z Niemiec. Drugie z wielkiego zagłębia samochodowego (Gniezno). Trzecie coś się długo sprzedaje bo zdjęcia robione latem. Brak w nim radia, koła zapasowego podejrzewam że nie ma też lewarka i klucza do kół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominont Opublikowano 19 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 dzięki kolego wiadomo że za tę kwotę autko wymagać będzie wkładu finansowego,ale wydaje mi się że lepiej dołożyć w doprowadzenie do jakiegoś stanu niż kupić "ideał" z Niemiec za większe pieniądze i do opłat,ale to jest moje zdanie ,jeszcze raz dzięki za ocenę, jak znajdę jakiegoś który by mnie interesował to również tu go podam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi