robaczek_p Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Witam wymieniając wczoraj w żarówki w podświetlaniu zegara w panelu środkowym zobaczyłem ze nad tym wyświetlaczem jest zmocowany jakaś wtyczka, nie jest połączona do niczego ! Wie może ktoś do czego ta kostka jest? Jest tam chyba 6kabelków podłączone! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 zrób jakieś zdjęcie tej wtyczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robaczek_p Opublikowano 20 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Kurde już poskładałem ;-) mam zegar ten duży nie dzielony na dwa! W górnej części tej obudowy trzymającej ten wyświetlacz obok śrubki mocującej po prawej stronie jest wycięty otwór i tam jest włożona ta wtyczka ! Wygląda ja wtyczka ISO do radia tylko mniejsza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Takich wtyczek jest więcej w różnych miejscach. Ta o której piszesz może być od ekranu nawigacj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robaczek_p Opublikowano 20 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 idzie jakoś do tego dojś co to jest czy dać sobie spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 w phI nie było fabrycznej nawigacji. Temat tej kostki był już poruszony na forum kilka razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac2005 Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Też jestem ciekawy co to za wtyczka. Rozwiązał już ktoś ten problem? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scorpioscenic Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Cześć! Podepnę się pod pytanie. Dziś demontując wyświetlacz, odnalazłem tą sama wtyczkę ///\\\///\\\ ///\\\///\\\ ///\\\///\\\ na zdjęciu pokazane jest miejsce w które jest wpięta(nad wyświetlaczem po lewej) ma chyba 6 pinów jest koloru czarnego Regulamin pkt. 5.9 - Enter BTW chyba nie to zdjęcie miało być P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 (edytowane) czarna wtyczka jest do wersji z termometrem ,pamiętam,że jest nawet kilkukrotnie pinologia tu opisana na forum Edytowane 15 Stycznia 2012 przez andrzej27r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scorpioscenic Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 czyli że w scenicu montowane były dwa rodzaje wyświetlacza? W chwili obecnej mam wyświetlacz z RDS-em, godziną i temperaturą -dwie wąskie/długie wtyczki czerwona i szara. I zakładali dwa rodzaje wiązek/wtyczek na wszelki wypadek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 nie tylko w scenicu,w megane też znajdziesz w aucie o wiele więcej takich ''dodatkowych " wtyczek .Zależnie od wersji wyposażenia były montowane różne wyświetlacze,a czasami zamiast wyświetlacza była półka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 czyli że w scenicu montowane były dwa rodzaje wyświetlacza? Z tego co ja naliczyłem to 9 (dziewięć) Poza tym produkuje się standardowe wiązki, a to co w końcowym efekcie będzie na wyposażeniu okazuje się jak z fabryki wyjedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi