mrg_m1111 Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 ochrona danych osobowych i poufne informajce renault nie pozwlaja przekazywac takich informacji gdyby ktos mial konkretna sprawe i nie mogl sprawdzic auta po vinie zapraszam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocuper Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 mrg_m1111, ustawa o ochronie danych osobowych dotyczy jak sama nazwa wskazuje osób a nie rzeczy. Proponuje na wstępie zapoznać się z ową ustawą, a nie wypisywać głupot. Można by przyjąć francuską nomenklaturę, że dla francuzów samochód o ona, lecz w u nas tak nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrg_m1111 Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 biore sie za lekture, dziekuje za pouczenie :P Ostrzegałem, niniejszym przydzielam kolejny pasek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 no i te poufne informacje o pojeździe to też wątpliwa rzecz. powino im zależeć na klientach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpDante Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 pawelli a powiedz proszę sprawdzałeś go przez polskie ASO, mnie powiedzieli, że nie mają zintegrowanej bazy międzynarodowej? Muszą mieć, bo na przeglądzie jak prosiłem o sprawdzenie czy wpisy są OK, to mi powiedzieli nawet co i kiedy było wymienione... Auto z Niemiec. Co ciekawe, jak teraz pytałem, to też najpierw mi powiedział, że nie sprawdzą jakie filtry były wymienione, jeżeli auto nie było robione u nich... a później jakoś wszystko dało się sprawdzić :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi